LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Adelaide | 2 uger fra 7739 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I ADELAIDE

Vores Engelsk - Sprogrejse i Adelaide vil blive afholdt i en smuk historisk bygning i byens centrum. Efter klassen, kan du nå stranden i 15 minutter i bil.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Adelaide-Land-durchqueren-Outback-Uluru-Mountain


3 Årsager til ADELAIDE:

  1. Årsager til: Lær engelsk i en smuk kystby
  2. Korte afstande: central beliggenhed, attraktioner og parker lettilgængelige, stranden kun 15 minutter
  3. Kvalitet: moderne, airconditionerede skole, internationale deltagere


Den smukke by Adelaide ligger i det vestlige Australien og er kendt for sine gode vine. Byens skyline er især fordi Adelaide skyldes den historiske afvikling af forskellige religiøse samfund kendt som "byen kirker«. Vores sprogskole er beliggende i det grønne centrum og er omgivet af parker, sportsfaciliteter og den "Adelaide Zoo". Mange pubber, restauranter og butikker kan findes i nærheden af ??skolen. Kun 15 minutter væk på cykel er "Adelaide Oval«, hvis green kaldes den smukkeste Cricket Ground i verden. Dette charmerende distrikt "Port Adelaide" indbyder med sine historiske skibsværfter til en spadseretur. Adelaides strande tilbyder noget for enhver smag, stress og jag på den livlige "Glenelg Beach 'eller fred og ro på strandene' Henley" og "Grange". For nostalgiske strand besøg var "Semaphore Beach 'anbefales. Det er værd at udforske de smukke omgivelser i byen, såsom "Adelaide Hills" eller "Kangaroo Island".


LISA! Sprogkurser >>

LISA! Kurser i Adelaide er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema).
Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie, i et herberg eller i et studie.


Akkrediteringer >>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores skole er akkrediteret af den faglige organisation NEAS og engelsk Australien og er medlem af IALC. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af ​​dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi kan bestille dig en billig flybillet til Adelaide. Derfra kan du nå billigt din bolig med offentlig transport. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!


 

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Adelaide:

  • den "Adelaide Festival Centre 'besøg

  • Udforsk byen med kano langs floden Port

  • Friske frugter og grøntsager på "centrale marked 'shopping

  • observere australske dyreliv i 'Cleland Wildlife Park'

  • i smag 'Haigh s Chocolate Factory' chokolade

  • beundre utallige roser i Botanisk Have Adelaide

  • for vin elskere er i "National Wine Centre '

  • hjælpe med oliven høst i Adelaide parker

  • At gå til koncerter i "Govenor Hindmarsh Hotel '

  • Gå ud i den "Wheatheaf '

  • ud på havet for at se delfiner og hvaler



Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .