LISA! Sprogrejser

Airlie Beach

 
76 24 53 33
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I AIRLIE BEACH

I Airlie Beach hvide strande og det turkisblå hav venter på deltagerne i vores engelsksprogede kurser. Vores smukke skole er kun 10 minutter væk fra stranden.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Airlie-Beach-Strand-Huegel-Inseln-weisser-Sand-Meer--Segeln-Segelflug


3 Årsager til Airlie Beach:

 1. Kvalitet: moderne skole, familie atmosfære, internationale studerende
 2. Top Beliggenhed: Lær engelsk strandpromenaden, udgangspunkt for sejlads og snorkling ture til Whitsunday Islands
 3. Korte afstande: strand, restauranter og caféer er inden for rækkevidde


  Før Airlie Beach er det berømte Great Barrier Reef og mere end 70 tropiske sand øer. Dykkere og snorklere starte fra her deres ture i den farverige undersøiske verden af ??revet eller til Whitsunday Islands. Den livlige kystby selv fortryller med palmeomkranset strande, shore parker og gade restauranter. I centrum af Airlie Beach Lagoon er en dejlig badning med skyggefulde palmer til en året rundt svømning. Vores skole ligger kun 10 minutters gang fra stranden og 10 minutters kørsel fra lagunen. Efter solbadning og sejler kan du nyde autentiske retter i 'Mr. Bones 'eller eksotiske retter i' Deja Vu '. Den "Waterline" gør til sit navn og tilbyder fantastisk udsigt over havet. I de balsamisk nætter mødes i barer såsom "Phoenix" og klubber som »Beaches", "Magnum" eller "Mama Africa 'en sprudlende publikum og fejre indtil de wee timer.


  LISA! Sprogkurser >>

  LISA! Kurser i Airlie Beach er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema).
  Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie eller i en bolig.


  Akkrediteringer >>

  LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores sprogskole er anerkendt af de faglige organisationer NEAS og IALC. Alle undervisere er specialiserede i at undervise i engelsk som fremmedsprog.


  Strømmen af ​​dit sprogkursus >>

  Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
  Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af ??aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


  Kom der >>

  Vi er glade for, at du booker en flybillet til Brisbane, derfra gennemføre indenlandske fly til Proserpine / Whitsunday Coast. Vi kan bestille for dig og indenrigsfly. Vi er glade for at lade dig afhentning i lufthavnen ved en shuttle service. Du kan skrive til os eller ringe us.We vil rådgive dig i detaljer!


  Efter sprogkursus - Højdepunkter i Airlie Beach:

 • morgenmad i 'Village Cafe'

 • flyve med paraglider på sand øer

 • Vandreture og svømning til 'Cedar Creek' vandfald

 • Dages tur til 'Whitehaven Beach'

 • sejler til Whitsunday Islands

 • Se krokodiller på en safari gennem 'Proserpine River Wetlands'

 • Dykning og snorkling i 'Great Barrier Reef'

 • tage en panoramisk flyvning over revet og sand øerVi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send