LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Brisbane | 2 uger fra 7545 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I BRISBANE

Denne moderne by ligger på Queenlands solkyst, hvor du kan nyde det smukke koralhav med hvide hajer og fantastiske atoller og betragte Brisbane River der løber igennem byen.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Brisbane-Australien-Lagune-Schwimmbad-Strand-Sonne-Meer-Skyline-moderne-Stadt


3 gode grunde til BRISBANE:

  1. Kvalitet: Mindre, moderne skole i byens centrum, kan bookes fra 16 år med indkvartering i familie
  2. Kurser: Standard og intensivkurser, Business kursus, individuelle lektioner
  3. Top Venue: smuk, moderne by, mange kulturelle tilbud

Brisbane er hovedstaden i Queensland i Nordøst Australien. Denne levende by med godt 1 million indbyggere har subtropisk klima. Mere end 20 broer forbinder byen over Brisbane River, hvor de små turistbåde Citycats briger turister frem og tilbage. Du kan se store huse fra kolonitiden, træhytter, og mere moderne huse der alle stå side om side. Palme- og figentræer vokser midt i Brisbane og langs vejene står der mangrovetræer. Du kan finde masser af eksotiske planter under glaskuplerne i byens haver. En japansk have minder om Expo 1988 og Koalaer, kænguruer og krokodiller kan du finde i Lone Pine Koala Sanctuary.

LISA! sprogkurser >>

LISA! Sprogkurser i Brisbane er af høj kvalitet,  sprogkurser med indkvartering i familier, delt lejlighed eller kollegium. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema). Vores sprogskole i Brisbane ligger i en moderne bygning i et forretningskvarter,  kun ca. 7 min gang fra hovedbanegården. De 16 behagelige og store klasselokaler med airkondition har en skøn udsigt over Brisbane floden. Skolen har to computer rum og de studerende kan også benytte det trådløse internet med deres egen bærbare computer. Alle underviserne er indfødte og uddannet til at undervise i engelsk som fremmedsprog. Der kommer studerende fra hele verden for at lære engelsk her.

Akkrediteringer>>

Vores skole er anerkendt af ACPET, CRICOS, NEAS og medlem af English Australia. Alle underviserne har engelsk som modersmål og er uddanet til at undervise i engelsk som fremmedsprog.


Ankomst til sprogkursus >>

Ved ankomsten til Brisbane tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Brisbane Airport, herfra kan du enten benytte den offentlige transport videre til din indkvartering eller du kan bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering  (for priser, se venligst linket  Priser i menuen)




Efter sprogkursus - Højdepunkter i Brisbane:
 

  • Besøg  "Story Bridge ' og se Brisbane fra oven

  • Besøg 'Queensland Cultural Centre Museum'

  • Tag en sejltur på floden

  • Nyd Contemporary Art i 'Gallery of Modern Art'

  • stirrer ud på byen fra "Brisbane Lookout'

  • En tur til  "Great Barrier Reef '

  • Udflugter til Byron Bay eller Stradbroke Island

  • Tilbring en weekend på Guldkysten
     

 

 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .