LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Byron Bay | 2 uger fra 10535 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I BYRON BAY

I Cape Byron kan du møde Australiens første solstråler, hvalernes finner der stikker op fra havets overflade og surfere der ligger og samler krafter til endnu en ny dag.

LISA-sprachreisen-englisch-byron-bay-surfen-lernen-meer-wasser-freizeitprogramm-spass-strand-schwimmen


3 gode grunde til  BYRON BAY:

  1. Bedste placering: Skole i byens centrum, kun 5 minutter til stranden
  2. Kvalitet: internationale deltagere, mange kurser
  3. Ekstra muligheder: kombination af engelskundervisning og surfing eller dykning

Baron Bay er et paradis for surfere, det er Australiens østligste punkt, og ligger ca. 200 kilometer fra Brisbane. De mange hvide sandstrande og utallige små bugter er uimodståelige for en svømmetur og der er rig mulighed for at dykke, for eksempel i Julian Rocks Marine Park. Det er det rene paradis, frodig regnskove , facinerende vandfald, Julian Rocks, farverige tropefisk, delfiner og hvaler. De lokale spiller gerne på didgeridoo, til turisternes store fornøjelse og ved kystbyerne er der masser af mulighed for at købe frisk fisk på de lokale markeder. Barer og diskoteker slår dørene op ved nattetid og holder åbent til den lyse morgen.

LISA! Sprogkurser >>

LISA! Sprogkurser i Byron Bay er af høj kvalitet,  sprogkurser med indkvartering i familie eller delt lejlighed. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema).Vores skole er beliggende i centrum af Byron Bay, ca 5 minutter til fods fra stranden. Der er cafeer, butikker, supermarkeder og restauranter, alle meget tæt på skolen og man føler sig hurtigt en del af det australske levevis. Skolen har 14 klasseværelser med airkondition og DVD/TV, samt altaner der sammen med haven bruges til grillaftener og hvor man har mulighed for at mødes med de andre studerende i pauserne.  Det venlige skolepersonale hjælper glædeligt med at arrangere fritidsaktiviteter efter undervisningen som eksempelvis; shoppeture i Gold Coast eller på lokale markeder,campingtur til Fraiser Island, se hvaler, didgeridoo undervisning eller kajaktur på jagt efter delfiner - ofte svømmer de langs med kajakerne!
Skolen tilbyder også at kombinere dit sprogkurus med surfing eller dykning.

Akkrediteringer >>

Denne LISA! skole er godkendt af NEAS Australia og medlem af IALC og ACPET.Alle undervisrne har engelsk som modersmål og er uddannet til at undervise i engelsk som fremmedsprog.


Ankomst sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Rejse >>

Vi anbefaler man booker fly til Brisbane, Ballina eller Gold Coast/Coolangatta. Vi anbefaler, at du rejser til din indkvartering med offentlig transport se venligst mere information på www.byronbayshuttle.com.au. Der er offentlig transport, eller man kan booke skolens transfer service (for priser se venligst linket  Priser i menuen, der er dog  tillæg for transfer efter kl. 22.00)






Efter sprogkursus - Højdepunkter i Byron Bay:

  • Fantastisk panorama:  strandene, regnskoven og Stillehavet ved Cape Byron

  • Se værker af lokale kunstnere i "Lone Goat Gallery '

  • Madkursus i 'Paleo Cooking School'

  • Eksklusiv shopping i 'Hay Street Mall'

  • Hvalsafari fra maj til oktober

  • Sejl en tur langs kysten ledsaget af delfiner

  • Flyv i luftballon over strandene
     

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .