LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Cairns Beach | 2 uger fra 9505 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I CAIRNS BEACH

Cairns Beach med sine strande er et af de smukkeste steder i vores program. Vores komfortabelt udstyret campus efterlader lidt at ønske. I Cairns kan Strand også lære engelsk med hele familien.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Australien-Cairns-Beach-Regenwald-Traumstrand-Meer-Sonne-SOnnenuntergang


3 Årsager til CAIRNS BEACH:

  1. Top Venue: Lær engelsk på en moderne campus
  2. Korte afstande: indkvartering, strand og regnskov hurtigt tilgængelige
  3. Top Fritidsaktiviteter: store skolegårde med swimmingpool, sportsfaciliteter og en tropisk have


Hvis du tager et kig ud af vinduerne i vores sprogskole i Cairns-Beach, med udsigt over tropiske træer, sidde på deres brancher papegøjer og fugle af latter. Vores smukke, fremragende udstyret College campus ligger i Kewarra Beach havet. Den forstad til Cairns ligger mellem tropiske regnskove og hvide sandstrande. Vores velholdt skole har sin egen swimmingpool, basketball, golf og tennisbaner og et fitnesscenter. For familier med børn kan vi tilbyde de bedste ferie muligheder. Til havet er det kun en fjerdedel af en time til fods. Langs strandpromenaden "Vasey Esplanade 'finde nogle butikker og restauranter. Ud for kysten ligger Great Barrier Reef, som kan findes på sejlads og dykning. Den betagende natur én oplevelser i eventyrlige kano og vandreture, rider på hesteryg eller en sightseeing flyvning i svævefly.


LISA! Sprogkurser >>

LISA! Kurser i Cairns-Beach er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema).
Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie eller i et herberg. Oplysninger om vores forvaltede engelsk sprogkurser for børn og unge kan findes under menupunktet "studerende".


Akkrediteringer >>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores skole er akkrediteret af den australske undervisningsministerium ved NEAS og CRICOS. Hun er også medlem af Study Cairns og Study in Australia. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af ​​dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi kan bestille dig en rabat flybillet til Cairns. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service. Den organiserede overførsel fra lufthavnen til indkvartering er inkluderet i prisen. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Cairns Beach:

  • Dykning og snorkling i 'Great Barrier Reef'

  • solbadning på den lange Kewarra Beach og svømning

  • flyder på campus af vores skole sport

  • Morgenmad på 'Rusty marked' i Cairns

  • Tag en tur i 'Cairns Botanic Gardens'

  • Se faldskærmsudspring og Cairns fra oven

  • Tag en tur til vandfald 'Crystal Cascades «eller» Lake Morris'

  • Tage en tur til regnskoven-hippie-markedet i Kuranda

  • tage en sejltur til Whitsunday Islands

 

Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .