LISA! Sprogrejser

Hobart

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I HOBART

Vores engelske sprogkurser i Hobart er ideelle for naturelskere, der ønsker den uberørte vildmark i Tasmanien oplever aktiv og erfarne. Vores familie, med smukke skole have inviterer dig til at slappe af.

#


3 Årsager til HOBART:

 1. Top Venue: lære engelsk omgivet af den fortryllende natur Tasmanien
 2. Kvalitet: fortrolig skole med have, individuel opmærksomhed, venlig, familie atmosfære
 3. Korte afstande: håndterbar størrelse af byen, attraktioner inden for rækkevidde
   

Hobart ligger ved mundingen af ??Derwent-floden midt i den uberørte vildmark i Tasmanien. Naturelskere og vinkendere vil få deres omkostninger. Den enestående by er en blanding af kolonial arkitektur og maleriske parker, moderne kontorbygninger og lystbåde og fiskerbåde på floden. Vores skole er kun 20 minutter fra molen af 'Franklin Wharf' station. Den fortryllende natur Tasmanien er en attraktion. Kænguruer, koalaer og emuer bor her og i havet kan man se sæler og hvaler dykker. Den historiske Battery Point er det historiske centrum af havnebyen. Besøge museer, kirker og historiske bygninger kan Hobart historie til livet. Omkring "Salamanca-pladsen«, som er foret med sandsten bygninger fra det 19. århundrede, kan du nyde en kop kaffe, Tasmanian domstole eller et skuespil i den "Tasmanian Theatre Company«. Om aftenen svinge beboere og besøgende til levende musik fra domstolene ligesom dansegulvet.


LISA! Sprogkurser >>

LISA! Kurser i Hobart er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema).
Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie, i et herberg eller i et studie.


Akkrediteringer >>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Sprogskolen er anerkendt af de faglige organisationer IALC, NEAS og ACPET. Alle lærere / -Innen er højt kvalificerede og specialiserede i at undervise i engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af ​​dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi kan bestille dig en rabat flybillet til Hobart. Derfra kan du nå billigt din bolig med offentlig transport eller taxa. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Hobort:

 • Gennemse lørdag på Salamanca Market

 • Beundrer Museum for Gamle og Nye kunst - Gamle og nye mester MONA

 • Klatre til toppen af den 1270m høje Mount Wellington

 • Deltag i et gratis rundvisning i 'Tasmanian Museum & Art Gallery'

 • Smukkeste 'Seven Mile Beach' badning

 • Tasmanian ølsmagning i "Cascade Brewery '

 • lære i 'Take Tea med Harriet' historie over te og scones

 • beundrer unikke planter i Botanisk Have

 • udforske området fra oven med glideren Hobart


Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send