LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Sydney | 2 uger fra 6415 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I SYDNEY

Tilbud til voksne

Stranden der ligger lige midt i byen, surfboard sælgere der om morgenen står med surfboard under armen. Australierne er stolte af deres enormt store land, og de byder gæster velkommen på typisk afslappet australsk maner

null  


3 gode grunde til SYDNEY:

  1. Top Beliggenhed: lær engelsk i et dejligt kvarter i centrum af byen
  2. Kvalitet: Moderne skole, mange kurser plus au-pair.
  3. Populær skole for langtidskurser fra 8 uger


Kendetegnet for denne kosmopolitiske by er Sydney Opera House, tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, med dets tres meter høje sejl-agtige skaller og mere en tusind rum. Den næste lige så kendte Harbour Bridge, kun et par hundrede meter derfra, strækker sig over Port Jackson Harbour og forener byens nord og sydkyst. Om aftenen er broen belyst og skaber en helt unik stemning ved de omkringliggende caféer og restauranter.

LISA-Sprachreisen-Sydney-Meer-Freizeit-Aktivitaeten-Ausgehen-Ausgehtipps-Straende-baden-sonnen-Meer  


LISA! sprogkurser »

LISA! Sprogkurser i Sydney er af høj kvalitet, sprogkurser med indkvartering i familie, kollegium eller hostel. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema).Sprogskolen er beliggende i en moderne bygning i et meget smukt område i Surry Hills. Du kan tage fra skolen til havnen eller til det verdenskendte operahus på bare nogle minutter med offentlig transport. Det samme er gældende for de imponerende strande Bondi og Manly Beach. Skolen har 19 lyse undervisningslokaler med airkondition. Der er en del pauserum, et lille køkken, et bibliotek med et sproglaboratorium og et computerrum med internetadgang. Skolen er især populær for sprogkurser på mere end 8 uger.

Akkrediteringer »

Vores skole er anerkendt af Australian Education Ministry, NEAS, CIRCOS, og er medlem af IALC, English Australia og WYSETC. Alle underviserne er indfødte og uddannet til at undervise i engelsk som fremmedsprog.


Ankomst sprogkursus »

Ved ankomsten til Brisbane tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.


Rejse »

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til SydneyAirport, herfra kan du enten benytte den offentlige transport videre til din indkvartering eller du kan bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering For priser se venligst linket i menuen: Priser. For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser.





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Sydney:
 

  • Gåtur i de smukke parker ned til 'Sydney Opera House'

  • Nyd udsigten fra molen Harbour Bridge 'Pylon Lookout'

  • Se et show i det berømte operahus

  • Slappe af i 'Chinese Garden of Friendship'

  • Shopping i Crown Street og i den victorianske shopping arcade 'Stranden Arcade' 

  • Gå en tur og Boat Show i 'Darling Harbour'

  • Tage færgen til den zoologiske have

  • Lær alt om havdyr i 'Sea Life Aquarium'

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .