LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Barbados | 2 uger fra 6789 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I BARBADOS

På Barbados vil dit sprogkursus føles som at være i Paradis: endeløse karibiske sandstrande med palmetræer der vejer let i vinden på øens vestkyst- det perfekte sted at solbade, mens du kan nyde en let duft af mango! Østkysten er det rene surfer-paradis!


LISA-Sprachreisen-Englisch-Barbados-Bridgetown-Strand-weisser-Sandstrand-Meer-Toy-Bottom-Bay  


3 GODE GRUNDE TIL BARBADOS:

  1. Top Venue: Lær engelsk i det Caribiske paradis
  2. Vandsport: svømning, solbadning, snorkling, dykning, surfing
  3. Kvalitet: Små grupper, personlig atmosfære, skole kun 10 minutter fra stranden


Barbados er den ø i  Caribien der ligger løngst mod øst og med dens længde på 36 km og bredde på 24 km, gør den til en ø af en overskuelig størrelse. På øens sydlige og vestlige kyst finder du paradisagtige sandstrande, der indbyder til at slappe af eller at snorkle rindt mellem de farverige koralreve. På den nordlige og østlige side af øen finder du smukke sten og klippeformationer skabt af vind og vejr. Denne side af øen giver de dristige surfere mulighed for at ride på de kraftige bølger. I Bridgetown, hovedstaden på Barbados, vil du straks lægge mærke til de farverige huse som indbyggerene »bajans« - som øboerne kalder dem selv, bor i.  Ved siden af deres huse står pragtfulde britiske kolonibygninger og grønne palmer der vejer i vinden.Hovedstaden har mange restauranter og caféer med sol terrasser, hvor man kan nyde caribiske specialiteter som eksempelvis  "bajans' nationalret: friskgrillet flyvefisk. Madkulturen på Barbados er en blanding af  kulinariske specialiteter fra Caribien, Afrika og England. Det varme klima går at der produceres mangoer, kokosnødder, meloner og  en masse eksotiske frugter.

null
 


LISA! Sprogkurser »

LISA! Sprogkurser på Barbados er af høj kvalitet,  sprogkurser med indkvartering i familie eller studiolejligheder. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema). Skolen er beliggende i området Christ Church på Barbados sydkyst, kun en   en 20 minutters bustur fra byens centrum Bridgetown. Skolen sætter en ære i personlig betjening og vores engelske team vil gøre alt for at du skal føle dig velkommen. Skolebygningen har tre veludstyrede undervisningslokaler med airkondition samt et lille cafeterie, hvor de studerende kan slappe af i pauserne. Vores studerende bliver lynhurtigt bedre til engelsk. Det venlige skolepersonale hjælper glædeligt med at arrangere fritidsaktiviteter efter undervisningen som eksempelvis; safarier rundt på øen, ture til 'Harrison Cave' eller 'Barbados museum', surf- og dykkerundervisning samt  sejlads på en katamaran eller en omgang golf kan arrangeres.


Akkrediteringer »

Vores sprogkurser er velegnet for kursusdeltagere i alle aldre og er anerkendt af Barbados Accreditation Council. De små holdstørrelser er medvirkende til at der er en mere tæt kontakt lærer og elever imellem og en ekstrem god undervisningskvalitet. Alle underviserne har engelsk som modersmål og er uddannet til at undervise i engelsk som fremmedsprog.


Ankomst sprogkursus »

Ved ankomsten til  tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.

Rejse »

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Grantley Adams International Airport på Barbados, herfra kan du enten benytte den offentlige transport videre til din indkvartering eller du kan bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering. Ved familie indkvartering er tur/retur fra lufthavn inkluderet i prisen.  For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser.





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Barbados:

  • Se indfødte dyr i  "Barbados Wildlife Reserve 'naturpark

  • Gå en tur i den eksotiske 'Hunte Garden'

  • Solbadning og svømning på "Carlisle Beach '

  • Historie genskabes under den koloniale bosættelse 'Garrison Historic Area'

  • Gå 16 km langs »Platinum Coast ' helt  hvide sandstrande

  • tag en snorkeltur og se det fantastiske koralrev på den sydlige kyst

  • Rundtur i båd

  • Tilbage til fortiden  'St. Nicholas Abbey '

  • På den nordøstlige kyst surfing og kitesurfing

  • Vindmøllen 'Morgan Lewis Sugar Mill' er et besæg værd

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .