LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Vancouver | 2 uger fra 7545 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I VANCOUVER

Denne betagende by, beliggende mellem Stillehavet og det enorme sneklædte Rocky Mountains, anbefaler vi til kursusdeltagere der foretrækker storslået natur og en aktiv ferie.

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Englisch-Kanada-Vancouver-Bucht-Hochhaeuser-Bank-Sicht

 


3 gode grunde til VANCOUVER:

  1. Top Venue: Meget smuk by, mange muligheder
  2. Højt uddannelsesniveau: gode referencer i hele verden, mange akkrediteringer
  3. Kvalitet: moderne sprogskole, internationale deltagere, Business Kursus


Det blå hav, høje skyskrabere og Canadas snukke landskab er hvad du kan forvente at møde i Vancouver. Byen har en befolkning på 600.000, alene i byens centrum, og yderligere to millioner der bor i byens udkant. Vancouver ligger i den sydvestlige del af British Columbia på Canadas vestkyst, hvor man finder masser af strande i området fra Stanley Park til False Creek.

 

LISA-Sprachreisen-Englisch-Vancouver-Kanada-Skyline-indian-Summer-Herbst-Sehenswuerdigkeiten-Freizeitaktivitaeten

 


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Vancouver er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores intensive sprogkurser i Vancouver er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov.
Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie eller i et herberg.


Akkrediteringer>>

Vores moderne skole er beliggende i hjertet af byen og er et af de førende sprogcentre i Vancouver. Kursusdeltagerne kommer fra mange forskellige lande. Skolen har et godt ry over hele verden og kan tilbyde nogle af de bedste undervisere i Canada og alt personalet vil gøre alt for at du føler dig hjemme i Vancouver.Skolen har over 12 indbydende klasselokaler, et lille køkken og computerrum med internet adgang og ligger kun få minutter fra stranden.


Ankomst sprogkursus >>

Ved ankomsten til Vancouver tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Vancouver Airport, herfra kan du enten benytte den offentlige transport videre til din indkvartering eller du kan bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering.  For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser.





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Vancouver:
 

  • Gennemse Chinatown for kuriositeter

  • Nyd udsigten fra Harbour Centre Udsigtstårn

  • Gå en tur gå på Granville Island

  • Beachvolley og solbadning på "Kits Beach '

  • Kig på værker af Marc Chagall i "Vancouver Art Gallery '

  • Udflugt til byens højeste punkt Vancouvers 'Grouse Mountain'

  • Besøg 'Vancouver Aquarium' i Stanley Park

  • Skiløb i  "Cypress Mountain '

  • Med en kanotur kan du se søløver og kystnære fugle

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .