LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Cork | 2 uger fra 7165 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I CORK

Tilbud til voksne

Cork er en livlig by,  fyldt med kultur, litteratur og musik. Beliggende i naturskønne omgivelser, med imponerende bjerge og brusende hav, byder denne by på en masse kulturelle oplevelser.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Cork-Irland-Gruen-Parks-Spazieren-Fahrrad-fahren-gruene-Insel-Natur


3 gode grunde til CORK:

  1. Beliggenhed: Smuk irske kystby
  2. Perfekt placering: skole i centrum a Dublin, korte afstande
  3. Kvalitet: komfortable, moderne skole, international atmosfære, mange kurser


Cork er beliggende i det sydlige Irland og er omgivet af en fantastisk natur, idyliske bjerge, grønne enge, marker og sumpe. Ved daggry hænger der en bred tåge over de krystalklare søer og byen har formået et bevare sin charme med sine farverige huse og utallige broer. Cork er beliggende på en række af små bakker og har en af de smukkeste naturskabte havne i hele Irland.


LISA! Sprogkurser >>

LISA! Sprogkurser i Cork er af høj kvalitet, sprogkurser med indkvartering i familie eller kollegium. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset  tirsdag (se skema). Vores sprogskole er beliggende i en georgiansk bygning fra det 18. århundrede. Den er beliggende lige i centrum af Cork, tæt på floden Lee og omgivet af hyggelige restauranter og store butikker. Skolen har 24 lyse og veludstyrede undervisningslokaler, et bibliotek, et multimedie-og computerrum, et fællesrum med tv, et cafeteria og en dejlig have. Alle underviserne har engelsk som modersmål og er uddannet til at undervise i engelsk som fremmedsprog ved hjælp af de nyeste metoder. De har mange års erfaring og sætter pris på at tilpasse undervisningen efter de studerendes behov.


Akkrediteringer >>

Sprogskolen har ansat nogen af Irlands bedste undervisere, der alle er uddannet til at undervise i engelsk som fremmedsprog. Skolen er anerkendt af ACELS og medlem af organisationerne MEI, EAQUALS, IALC  og Cambridge ESOL.


Ankomst sprogkursus >>

Ved ankomsten til Cork tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen. Transfer er inkluderet i prisen ved indkvartering i familie.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Dublin Airport eller Cor Airport. Fra Cork Airport herfra kan du benytte den offentlige transport videre til din indkvartering. Der er inkluderet en gratis transfer fra Cork Airport , hvis du er inkvarteret hos en værtsfamilie ( ved ankomst lørdag eller søndag 9.00 til 22.30). Studerende der er indkvaerteret på kollegium eller skolelejlighed anbefaler vi at tage en taxa, det skulle tage ca 15 min. og koster ca 20€. Dem der ankommer til DUblin lufthavn kan tage lufthavnsbussen til Cork og herefter en taxa det sidste stykke vej til indkvarteringen.

 

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Cork:

  • Besøg  "Jameson Whiskey ' destilleri

  • Gå i  'Fitzgerald Park' nyd skulpturer og ro langs floden Lee

  • Besøg den imponerende bygning 'University Colleges Cork'

  • Nyd udsigten fra fæstningen 'Fort Meagher Camden' ved havnen

  • Kirkeklokkerne i St. Annes Shandon Church

  • Tag en tur i det tidligere fængsel 'Cork City Gaol'

  • Se shows på 'City Limits Comedy Club'

  • Ture til den betagende Cliffs of Moher


 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .