LISA! Sprogrejser

Dublin - By the Sea

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I DUBLIN - BY THE SEA

I Dublin - By the Sea - et fantastisk sted med skøn strandpromenaden. Skolen er beliggende i kystbyen Dun Laoghaire, her er der både 'Explorer-kursus' intensiv og engelsk uden for klasseværelset. Der er kun 20 minutter med tog til centrum af Dublin.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Dublin-by-the-Sea-Hafen-Meer-Wassersport-Segelboote-Strand-Moewen


3 gode grunde til  DUBLIN - BY THE SEA :

  1. Billige engelskkurser ved strandpromenaden
  2. Kvalitet: smuk mindre skole med have, individuel service
  3. Malerisk kystby, kun 20 minutter med tog fra Dublins centrum


Det lille, charmerende kystby Dun Laoghaire er et af de største sejlsport og vandsport centrer i Irland. Byen ligger kun 20 minutter med tog fra Dublins centrum. De maleriske strande og havnen er kun et par minutters gang fra skolen. Med vores 'Explorer-kursus' oplever den studerende  sprogundervisning uden for klasseværelset. Kurset foregår i små grupper direkte i de historiske bygninger, parker og museer i Dun Laoghaires. Alt er let tilgængelige til fods. Om aftenen kan man se koncerter i  'Pavilion Teater', teaterforestillinger og festivaler.


LISA! Sprogkurser >>

LISA! Kurser i Dublin by the Sea er høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema).
Man bor i nøje udvalgt indkvartering, fx hos en lokal værtsfamilie,, delt skolelejlighed eller i et  kollegieværelse kun 20-25 minutters gang fra skolen.


Akkrediteringer >>

 Sprogskolen er anerkendt af ACELS og er medlem af brancheforeningen MEI og ACELS. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Ankomst sprogkursus >>

Ved ankomsten til Dublin  tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.
Efter undervisningen vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder aktiviteter flere gange om ugen. Skolens personale er også altid behjælpelig med info om lokalsamfundet, shopping og hvor den bedste kop kaffe kan købes.


Rejse >>

Vi anbefaler du køber en flybillet til Dublin. Derfra kan du nå nemt billigt tage til din indkvartering med offentlig transport. Du kan også bestille skolens transfer.  Ankomsten til værtsfamilier og skole-lejlighed bør ske inden kl. 23:00





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Dublin by the Sea:

  • I "Shackelton'- udstilling  kan genopleves historien om en antarktisk ekspedition

  • Tag et minikrydstogt

  • Besøg "James Joyce-tårnet '

  • Oplev historie i 'Dalkey Castle & Heritage Centre'

  • I 'Guinness Storehouse' smager man den berømte øl

  • en udflugt ind i en verden af nisser i "Leprechaun Museum '

  • Besøg Trinity College

  • Slentre rundt  prydhaven 'Powerscourt'

  • Klatre på Dalkey Quarry


 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .