LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Malta | 2 uger på havet fra 4749 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGREJSER FOR UNGE I SLIEMA

Krystalklart blåt vand, solrige dage og musikfestival: Malta - denne skønne Ø i Middelhavet, har en masse at byde på! Der er ungdomskurser i påsken, sommerferien og efterår.

LISA-sprachreisen-schueler-Sliema-Malta-kursort-St-Julians-meer-boote-stadt-sightseeing


3 gode grunde til SLIEMA:

  1. Lær engelsk i skøn badeby: sol, strand og mange aktiviteter
  2. Cool guider:  Masse sjove aktiviteter, forholdsvis korte afstande
  3. 2 uger sprogkursus med indkvartering og fritid program forår/sommer: 7.545 DKK


Malta er en solrig Ø beliggende mellem Sicilien og Afrika. Sliema ligger på Maltas nord-østlige kystside godt 5 min med færge fra hovedstaden Valetta længere mod syd. På skolen kommer der studerende fra hele verden, der ønsker at lære engelsk i dette skønne klima. Tag solbrillerne på og nyd solen og havet, lær masser af engelsk og få nye venner fra hele verden. 

LISA-Sprachreisen-Schueler-Gruppen-Malta-Klassenfahrt-Sprachkurs-Pool-Meer-Strand-Sommer-Maedchen-baden  


LISA! Sprogrejser for unge 12 - 20 år »

Sprogskolen ligger centralt i byen Sliema, kun få meter fra havet og strandpromenaden. Undervisningen finder sted i en 120 år gammel maltesisk bygning og fra hoveddøren har du udsigt til det glinsende blå hav. Du vil blive undervist sammen med en masse andre unge på din egen alder og fra hele verden. Efterårsholdene foregår i St.Julians, 5 minuter fra de dejligste sandstrande på øen.  Lærene underviser i temaer der interesserer de unge, så indlæringen derved sker meget hurtig. Takket være vores guider, får du en helt uforglemmelig oplevese ved havet. I sommerperioden tilbyder vi også vores Eksamens Kursus til dem, der snart skal til at tønke på de afsluttende eksamener. De ekstra undervisningstimer ligger ofte om eftermiddagen på mandage, onsdage og fredage. 


Akkrediteringer »

LISA! Sprogkurser med over 20 års erfaring.  Kvaliteten garanteres af skolens ISO godkendelse,  DIN standard MSA EN ISO9001: 2008, Reg nr .. S040. Skolen er desuden stiftende medlem af brancheforeningen FELTOM og anerkendt af EFL.  Alle undervisere er specialiseret i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Kurses Malta  »

Ved ankomsten til Malta lufthavn mødes de studerende af skolens personale og køres direkte til deres indkvartering. Den første dag laves en test og man bliver delt op i niveauer. Eftermiddage og aftner går med aktiviteter og lørdage med en halv eller heldagstur. Bemærk dog at der er perioder, hvor dine børn er uden opsyn som f. eks  til og fra skole
 

Rejse >>

Kære forældre, flybillet er ikke inklusiv i prisen.  I lufthavnen vil de studerende blive modtaget af vores lokale personale og bragt til indkvartering. OBS: Nu direkte flyforbindelse mellem København og Malta! Se venligst Norwegians webside. Fredags afgangen tilrådes fra København med Norwegian, og fredags afgangen fra Billund med Ryaniar (her dog min alder 16 år). Også stadig charter med Dansk Folkeferie.  Er det ikke muligt at flyve samme ugedag, kan man tilkøbe ekstra overnatning/-er. Prisen inkluderer 7 nætter om ugen. Bemærk ankomst/afrejse i påsken og om sommeren kun fra 06:00 til 24:00. Efterår ankomst hele døgnet i weekenderne.





Eksempel fritids program i Sliema (inkluderet i prisen):

  • Velkomst Party

  • strandture

  • badning, beachvolley

  • Udflugt til Mdina

  • Bådtur

  • besøger markeder

  • Biograf
  • dans til St. Julians (16 år)

  • Grill på stranden

  • Museum besøg

  • Vandretur
     

Der kan forekomme ekstra aktiviteter mod et mindre gebyr ligesom der kan være lokaltransport og lidt udgifter til vand.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .