LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Malta | 2 uger på havet fra 4299 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I SLIEMA

Kombiner ferie og engelsk:  Malta byder på sol, strand og hav. På mellem  2 til 4 uger kan du forbedre dit engelsk betydeligt, men tag gerne 6 til 12 uger for at få et meget højt niveau. På vores familiedrevne sprogskole, møde du studerende  fra hele verden.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Franzoesisch-Spanisch-Italienisch-Portugiesisch-Arabisch-Meer-Strand-Pool-Maedchen-Freizeit-Aktivitaeten-Urlaub-Schwimmen


3 GODE GRUNDE TIL MALTA – SLIEMA:

  1. Specialkurser: sprogkurser for lærere og forskellige faglige kurser for business
  2. Bedste placering: central placering af skolen, 10 minutter til stranden
  3. Korte afstande: Indkvartering  og attraktioner inden for næm rækkevidde


Den lille østat Malta består af tre øer. De ligger i Middelhavet i det sydlige Europa, et par kilometer fra den afrikanske kyst. Vores sprogskole på Malta ligger i Sliema, lige ved havet. Du er kun to minutters gang fra strandpromenaden. Malta er en farverig ø, der kan sammenlignes med Sicilien. På Malta findes smukke landskaber og strande. Den rige historie er afspejlet i farverne på de typiske fiskerbåde, i arkitektur, gastronomi og kultur liv. Når du besøger slotte og fæstninger rejser du i fodsporene på tidligere herskere. Oplev danse i sommerens festivaler til langt ud på natten. For vandsport entusiaster og soldyrkere er Malta et paradis.

 

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Englisch-Malta-Sliema-Boote-Bunt-Meer-Sonne

 

LISA! sprogkurser:

LISA! Sprogkurser på Malta er af høj kvalitet. Vores kurser begynder hver dag (se kalender).
Sprogkurserne er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sproginteresserede. Under dit ophold  bor du i udvalgte indkvarteringer, f. eks. i en værtsfamilie, i en lejlighed eller på et hotel. På Malta er der mulighed for mange aktiviteter og  ture, samt kurser i påske-, sommer- og efterårsferie. Oplysninger om vores sprogkurser for børn og unge på Malta kan findes under menupunktet "Unge".


Akkrediteringer:

Vi er meget stolte af skolen på Malta, som forstår at levere en god service, den er tildelt et ISO9001:2008 certifikat for god ledelse. Skolens motto er kvalitet fremfor masseturisme. Skolen er medlem af FELTOM (Federation of English Language Teaching Organisations Malta) og godkendt som EFL (English as a foreign language). De har ansat nogle af de bedste lærer til at undervise i engelsk som fremmedsprog.


Ankomst til dit sprogkursus:

Ved ankomsten til Malta tager du til din bolig, eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så vi garanterer optimal  læring.
 

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Englisch-Malta-Sliema-Malerei-Souvenir-Einkauf-Sonne Efter sprogkursus - Højdepunkter Malta:

  • Sejlture til Gozo og Comino

  • Cocktails i 'Cork Bar Balluta'

  • Dykning i den "Billinghurst Cave 'på Gozo

  • Maltas historie oplevet i udstillingen 'The Palace Armoury' i Valletta eller i "Maritime Museum 'i Vittoriosa

  • Kig på øen fra havet ved en havnerundfart

  • Markedsbesøg lørdag morgen

  • Shopping på boardwalk 'The Beach'

  • Markeder i Birkirkara eller besøg Birzebbuga

  • Dans i St. Julians og Paceville


Rejse:

Ankomst og afrejse kan vælges frit afhængigt af fly. Prisen inkluderer 7 nætter om ugen. Ekstra nætter er også tilgængelige for et gebyr.  For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser.


Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .