LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Auckland | 2 uger fra 7995 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I AUCKLAND

Fra skyskrabernes panoramaudsigt kan du nyde Auckland’s havn,
der byder hundredevis af skibe velkommen. I de newzealandske aboriginals land, kan du finde frodige grønne enge og lange hvide sandstrande.

 

LISA-Sprachreisen-Englisch-Auckland-Neuseeland-Skyline-Aussicht-Meer-Landschaft-Neuseeland

 


3 gode grunde til AUCKLAND:

  1. Top Venue: Lær engelsk i badebyen med udsigt over havnen
  2. Kvalitet: moderne centralt beliggende skole, internationale deltagere
  3. Service: mange kurser

 

New Zealand er grønne skovstrækninger, krystalklare søer, klipper og bjerge, vulkaner og isbjerge. Auckland er en moderne havneby og befolkningen en sammensmeltning af europæere, asiater og maorier alle med forskellige traditioner og kulturer. Et fremragende sted for sejlads og afslapning. Regionen Auckland består af 1 hovedø og en række mindre øer, der ligger mellem Hauraki Golfen og det Tasmanske Hav i det nordlige New Zealand. Auckland by ligger på et smalt stykke land omgivet af bjerge, og er New Zealands største region med en befolkning på 1,3 millioner indbyggere, et betydeligt antal af dem kommer oprindeligt fra Stillehavsøerne, Asien eller Europa. Byen er også hjemsted for et stort antal indfødte Maorier, hvilket gør byen til en meget kosmopolitisk by. Auckland kan prale af at have mange forskellige trosretninger; romersk-katolske, anglikanske og lutherske kirker, foruden betydelig buddistiske og jødiske samfund, samt Maori templer der kan findes på de mindre øer.

 

null

 

LISA! Sprogkurser >>

Vores sprogskole i Auchland er beliggende i en historisk bygning i byens centrum. De 18 undervisningslokaler er moderne indrettet med god belysning og airkondition. På skolen er der en fælles opholdsstue, køkken, lille biograf samt et bibliotek og vores lærer har alle engelsk som modersmål, samt er uddannet til at undervise i engelsk som fremmedsprog. Du finder mange restauranter, caféer, bistroer og forretninger inden for gåafstand. Det venlige skolepersonale hjælper glædeligt med at arrangere fritidsaktiviteter efter undervisningen som eksempelvis; pubaftener, fodboldkampe, byrundvisning, er især populære blandt vores studerende. Ture til  en af de nærliggende byer kan også arrangeres.

 
Akkrediteringer >>

Sprogskolen er anderkendt af Quality English, Study Auckland og English New Zealand og tilbyder rigtig god kvalitet for pengene. Alle undervisrne har engelsk som modersmål og er uddannet til at undervise i engelsk som fremmedsprog.


Ankomst sprogkursus >>

Ved ankomsten til Auckland tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Auckland Airport. Der er offentlig transport tilgængelig fra Auckland lufthavn til din indkvartering. For mere info se venligst www.airbus.co.nz. Alternativt kan du bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering (for pris, se venligst linket priser i menuen)





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Auckland:

  • Nyd udsigten fra Sky Tower

  • Sejlads, surfing og kajak

  • Gå på shopping i  "Silverdale Village '

  • Køb New Zealandsk håndværk på "Victoria Park Market '

  • vandretur 'kyst til kyst'

  • Mange indfødte dyr i "Auckland Zoo '

  • Lær kulturhistorie i 'Auckland War Memorial Museum'

  • Hvalsafari

  • Byens historie  i Aucklands 'Howick Historical Village'

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .