LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Queenstown | 2 uger fra 7365 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I QUEENSTOWN

Besøgende Queenstown rejse i en af de mest eventyrlystne byer i verden: Her asylansøgere kan falde i det betagende landskab ved bungee ledningen. Når du besejre rafting vilde floder og vandreture stigninger til imponerende bjerge.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Neuseeland-Queenstown-Meer-Wassersport-Kanu-Kayak-Rafting-Extremsport-Neuseeland  

3 Årsager til QUEENSTOWN:

  1. Top Venue: Mange sports-og fritidsaktiviteter i den imponerende natur i New Zealand
  2. Paradis for vintersport: året rundt skiløb og snowboarding
  3. Lav to-city kursus i Auckland og Queenstown: Udforsk New Zealand


Fanget af majestætiske bjerge Queenstown ligger på Sydøen i New Zealands Otago region. Byen på klare Lake Wakatipu er en af de første destinationer for ekstremsport. Det tilbyder en af verdens dybeste bungee spring, spændende speedbåd ture eller rafting gennem vilde rapids.

Omgivet af den fantastiske natur kan Sportfreunde året rundt snowboarding, skiløb eller vandreture. Den vilde og romantiske skønhed bjergene var instruktøren Peter Jackson som baggrund for sin monumentale tilpasning af Tolkiens klassiske 'Ringenes Herre'. Som oprindelsen af det livlige feriested ligger i en gammel guldminedrift lejr, finder man en bred vifte af kulturelle påvirkninger. Det afspejler sig især i de lækre retter. I det historiske centrum er der i tillæg til mange forretninger og butikker, mange restauranter tilbyder strækker sig over hele kloden. Regionen er også kendt som en fremragende vin region.


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Queenstown er af høj kvalitet engelsk sprogkurser på havet med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for sprogstuderende med grundlæggende viden og avancerede. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie eller i en skole-lejlighed.


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Sprogskolen er anerkendt af de faglige organisationer NZQA og engelsk New Zealand og er medlem af engelsk New Zealand. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder ugentlige aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi kan bestille dig en billig flybillet til Queenstown. Derfra kan du nå billigt din bolig med offentlig transport. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Queenstown:
 

  • Udforsk ved kajak til afsondrede vige af Lake Wakatipu

  • Panorering for guld i Arrowtown

  • have det sjovt på vandrutschebaner i "Alpine Aqualand 'i Frankton

  • Gå på Queenstown Hill

  • Karaoke sang på 'Pog Mahones' Irish Pub

  • flyde med paraglidere over fascinerende landskab i New Zealand

  • Vinsmagning med en rundvisning i regionen vin

  • Watch New Zealand emblem i 'Kiwi Birdlife Park'

  • New Zealand kunst kig på 'Ivan Clarke Galleri'
     


Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .