LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Aberdeen | 2 uger fra 7469 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I ABERDEEN

De, der ønsker at fordybe sig i den skotske sjæl, der pålægger landskaber og middelalderbyer elsker, det er en engelsksproget tur anbefale os til Skotland.

null

 


3 Årsager til ABERDEEN:

 1. Yndig: Gorgeous skotsk kystby
 2. Kvalitet: smukke, velkendte skole, internationale deltagere
 3. Korte afstande: overnatning og attraktioner er inden for rækkevidde


Kystbyen med sine blanke granit bygninger omgivet af en imponerende bakker og bjerge. Aberdeen er en by, da de ikke kan være skotsk. Med et sprogkursus i et af de smukkeste middelalderbyer i verden, vil du lære det charmerende skotske dialekt.
I nærheden af ​​vores skole er der nice butikker og restauranter såsom 'Granit Park', fremmaner verdensklasse menuer. Aktuelle bands er i den "Lemon Tree" i centrum af Aberdeen at se. I gallerierne i byen, kan besøgende beundre kunst fra mange epoker og store navne som Renoir, Francis Bacon eller Damien Hirst. Ved porten til Aberdeen er der mulighed, den største klit i landet eller en række havfugle i naturreservatet "Fowlesheugh« at beundre. Mellem maj og september vil blive afholdt på Aberdeen Highland Games.

 

LISA-Sprachreisen-Englisch-Aberdeen-Weiden-Berge-Highland-Games-Schottenrock-Dudelsack-Tradition-Taenze-Feste-Festival

 


LISA! Sprogkurser »

LISA! Kurser i Aberdeen er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores intensive sprogkurser i Aberdeen er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov.
Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie eller i en bolig.


Akkrediteringer »

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores sprogskole i Aberdeen beskæftiger et udvalg af de bedste sproglærere i landet. De har alle specialiserer sig i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af ​​dit sprogkursus »

Ved ankomsten af ​​din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder ugentlige aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der »

Vi er glade for, at du booker en flybillet til Aberdeen. Derfra kan vi hente dig op af en shuttle service. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!


 

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Aberdeen »

 • I den fortryllende 'Duthie Park Winter Gardens' gåtur

 • Erfaringer I maj eller i september en Whisky Festival

 • Beundre værker af Pissarro og Monet i "Aberdeen Art Gallery '

 • Besøg 'Aberdeen Maritime Museum'

 • gå ud på havet og fange et glimt af delfiner

 • Akademiske liv udforske "University of Aberdeen Museum '

 • Besøg de "Highland Games '

 • Tag en tur til den maleriske fiskerlandsby StonehavenVi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .