LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Bournemouth - Park | 2 uger fra 11775 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGREJSER FOR UNGE I BOURNEMOUTH - PARK

I Bournemouth - Park kan lære 13 til 17 engelsk og har en dejlig ferie ved havet vores studerende. Vores skole er centralt beliggende, til stranden og til vores logi er ikke langt væk.

LISA-sprachreisen-schueler-englisch-England-Bournemouth-park-meer-strand-spass-swimmen-rennen  


3 Årsager til BOURNEMOUTH - PARK:

  1. Top Venue: lære engelsk i et smukt feriested ved havet, 10 minutter til stranden
  2. Kvalitet: centrale, komfortable skole med idrætsanlæg, en have og Cafeteria
  3. Ture: Stonehenge, New Forest, weekendture til London


Det populære feriested Bournemouth ligger på den sydvestlige kyst af England og er kendt for sine lange strande og en livlig atmosfære. Vores sprogskole med en stor have beliggende i hjertet af byen, omgivet af mange cafeer og butikker. Havet er kun 10 minutter væk og indkvartering kan nås hurtigt. Efter klassen, vores studerende bruger en masse tid på stranden. Vi svømme, spille fodbold, volleyball eller minigolf. Mens besøger Oceanarium, lære vores studerende mere om den undersøiske verden og kan observere hajer, rokker og pingviner. I aften vi synge karaoke, gå i biografen eller bowling. Den dansegruppe øve flittigt nye skridt og i weekenden, vi arrangere fester for at få at vide. Når i weekenden, for eksempel, find udflugter i stedet til London, Oxford, Brighton og Windsor. Hver uge vi tager med dig en dag og en halv dag udflugt. For en ekstra afgift på stedet kan du også bestille i weekenden en anden dag tur. Skolen arrangerer jævnligt halvdags ture til Poole, de mystiske sten cirkler af Stonehenge og strejfer rundt i stadig vilde heste i National Park 'New Forest ".
 

LISA-sprachreisen-schueler-englisch-bournemouth-park-sport-strand-volleyball-meer-spass-sonne-freizeitprogramm


 

LISA! Sprog Rejser til studerende »

LISA! Sprogrejse for unge er perfekt organiseret, kærligt passet og moderne design sprogkurser for børn og unge i udlandet. På vores skole i Bournemouth Park dit barn er varmt så ud. Vores guide og skolens team er altid til rådighed som kontaktperson. I dagbogen kan du finde datoerne for starten af kurset. I løbet af kurset de Studerende bo i udvalgte bolig, for eksempel, i en værtsfamilie eller i en bolig. I Bournemouth tilbyder vi også sprogkurser for voksne. Oplysninger om vores engelsksprogede kurser for voksne kan findes under menupunktet "voksne".
Vores servicerede Sprogrejse for unge er stærke premium-programmer. Hvis du ønsker at gøre sproget rejse til dit barn (16 år) mere favorable, er der mulighed for at deltage i en voksen sprogkursus uden overvåget rekreative program på nogle af vores skoler.


Akkrediteringer »

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer for studerende Kurser. Vores sprogskole er akkrediteret af British Council og Edexcel, og medlem af English UK.


Udløbet af dit studiekort sprogkursus »

Ved ankomsten hans LISA! Sprog er modtaget dit barn af vores vejledere eller værtsfamilien i lufthavnen eller togstationen. På den første dag de studerende er inddelt i niveauer efter deres viden. Hos os til dine børn i løbet af skoleferien lære at tale flydende. På den studerendes sprog tur vil vi forberede din søn eller datter professionelt til en high school og high-school diplom før eller forbedre skolernes kvaliteter. Efter kurset om eftermiddagen og om aftenen for at gøre vores tour guide og skolen holdet en farverig fritid program for studerende. Den weekendophold halv dag eller dagsture samt den fælles tid med værtsfamilien (hvis indkvartering i familien forekommer) reserveret. Bemærk, at der er perioder, hvor dine børn er uden opsyn.


Kom der »

Vi kan bestille dit barn en reduceret pris ungdom billet til London eller Bournemouth.
De rundtur overførsler fra London Heathrow Airport i perioden fra 12.06. - 2016/08/21 inkluderet i prisen. Ankomsten skal ske om søndagen fra 11:00 til 19:00 ur søndage fra 10:00 til 18:00 ur og afgang. For transfer service fra / til London Heathrow i perioden 22:08. - 2016/08/28 for en ekstra afgift. Den ankomst og afrejse skal være om søndagen. Da dette er en kollektiv overførsel, kan der opstå ventetider. Flyvning ankomst er uledsaget. I lufthavnen din søn eller datter, der skal tages varmt ved vores guider i modtagelse og taget til deres bolig.
En transfer service fra London Gatwick Lufthavn, London Stansted eller Bournemouth søndage gebyr også mulig.





Eksempel: Fritid program i Bournemouth - Park (gratis):

  • Baden og ligge i solen i Bournemouth Beach

  • Grill, biograf og karaoke aftener

  • Spille minigolf, laser tag, bowling

  • Besøg 'Oceanarium'

  • Tur til den fabelagtige 'New Forest'

  • Besøg stenen cirkel fra Stonehenge

  • Ture til London eller Oxford

  • dans klasser

  • Crazy Golf

  • Spille badminton og volleyball




Andre mulige fritidsaktiviteter (mod betaling)::

  • Udflugter på søndag som til London, Badekar, Oxford, Windsor


Vi råder dig fri til studerende Sprog for dit barn og ankomst og adgang til Storbritannien. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Bestil dit sprog rejse eleverne nemt via telefon, e-mail eller med online reservationsblanket.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .