LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Bournemouth - Wootton | 2 uger fra 5279 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I BOURNEMOUTH - WOOTTON

Vores skole i Bournemouth - Wooton Gardens har en perfekt beliggenhed i centrum af Bournemouth og med stranden indenfor gåafstand.

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Englisch-England-Bournemouth-Wootton-Promenade-Meer-Pier-Blumen


3 gode grunde til BOURNEMOUTH - WOOTTON:

  1. Tilbud: billige Kurser ved havet
  2. Bedste placering: Skole i byens centrum, kun 10 minutter til stranden
  3. Kvalitet: mindre skole, internationale deltagere, flere grønne områder i nærheden


Bournemouth er et af Englands mest varme og solrige byer, og dens smukke sandstrand trækker hvert år mange turister til sig. En gåtur langs med stranden ved solnedgang, er en hel uforglemmelig oplevelse. Dem der besøger Bournemouth forelsker sig i byens skarpe klipper og stier, hvor det tørrede græs vejre i havbrisen. Der er en fantastisk udsigt, ud over stranden og havet, der kan tage pusten fra enhver. Inde i selve byen finder du hyggelige små viktorianske huse med velholdte haver. Tæt på bymidten finder du molen, der strækker sig ud i havet og hvis mange lys reflekteres i havet, når der rigtig kommer gang i nattelivet. Populære in-steder er den minimalistiske Elements  eller den kendte Dusk Till Dawn,  der holder åbent til de lyse morgentimer og har plads til mere end 2000 gæster.


LISA! sprogkurser >>

Sprogskolen ligger i centrum af Bournemouth, lige ved byens rådhusplads og ikke langt fra bus- og togstationen. Tæt på skolen finder du et vælg af forretninger, restauranter og kun nogle minutters gang derfra finder du strandpromenaden. Selve skolen holder til i en nyrenoveret bygning med moderne udstyr og har 5 lyse undervisningslokaler, et computerrum med trådløst internet og et fællesrum, hvor de studerende kan slappe af i deres pauser.


Akkrediteringer>>

Denne frisindede by byder studerende fra hele verden velkommen og giver dem mulighed for at lære en masse engelsk. Alle underviserne er uddannede til at undervise i engelsk som fremmedsprog. Skolen er godkendt af British Council.

 

Ankomst til sprogkursus >>

Ved ankomsten til Bournemouth tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.

 


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til London Heathrow eller London Gatwick. Der er offentlig busservice fra begge lufthavne til Bournemouth, det tager ca. 2 - 3.5 timer og koster  ca. 200 DKK. For mere information se venligst, www.nationalexpress.com.





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Bournemouth - Wootton:
 

  • Flødete serveres i 'Frieda s Tearoom'

  • en cykeltur på strandpromenaden

  • Beundre Bournemouth fra oven med luftballon 'Bournemouth Eye'

  • Besøg 'Oceanarium'

  • Kunstskatte i den victorianske Villa 'Russell-Cotes Museum'

  • Se med bag kulisserne på en rundvisning i 'Pavilion Theatre'

  • en vandretur gennem de gamle skove omkring Bournemouth

  • Vandski eller kanosejlads 'Vandsport Academy'

 

 

 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .