LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Bournemouth | 2 uger fra 10565 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGREJSER FOR UNGE I BOURNEMOUTH 11 - 17 år

Nyd sommeren på Englands smukke solrige sydkyst. Du kan ro i kajak, bodyboarde, spille beachvolley forbedre dit engelsk og møde en masse nye mennesker fra hele verden.
 

LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-England-Bournemouth-Meer-Sonne-betreutes-Freizeitprogramm-Englischkurs-Schueler-Sommerferien


3 gode grunde til BOURNEMOUTH:

  1. Top Venue: Lær engelsk i en smuk engelsk kystby
  2. Kvalitet: centralt beliggende skole, 10 minutter til stranden, buskort inkluderet
  3. Udflugter: Ekstra mulighed, weekend tur til London med overnatning

Bournemouth er officielt det mest solrige sted i England. Beliggende på den sydvestlige kyst, med de rene, lange sandstrande, og dens flotte klipper, samt det brede udvalg af vandsports aktiviteter, gør Bournemouth til en meget attraktiv destination. Her i denne lille hyggelige by, kan du opleve dit livs sommer ved havet, få nye venner fra hele verden og forbedre dine engelsk kundskaber. Du kan endda bo hos en venlig værtsfamilie eller i en lejlighed sammen med andre internationale studerende.
Hver eftermiddag, vil du have mulighed for at deltage i et spændende aktivitetsprogram. Vi bruger megen tid sammen på stranden, som ligger kun 10 min gang væk fra skolen. Vi spiller fodbold, strand volleyball, holder velkomsfester så vi kan lære hinanden at kende, arrangerer typiske engelske grill aftner og ind i mellem er der tur til bl.a. London (ekstra gebyr for weekendtur) eller Stonehenge.


LISA! Sprogrejser Bournemouth>>

Undervisningen finder sted i 2 bygninger i centrum af Bournemouth, kun 10 minutters gang fra den gyldne sandstrand. Hovedbygningen har 12 veludstyrede undervisningslokaler, et cafeterie og et fællesrum, bygningen er omgivet af en skøn have, hvor du vil møde andre ungepå din alder fra hele verden, som også er kommet for at lære engelsk. Skolen har egne sports faciliteter, en have, to cafeteria, og et computerrum med fri internet adgang. Underviserne har engelsk som modersmål og er uddannet til at undervise i engelsk som fremmedsprog. Takket være det dygtige lærer team vil du næsten snakke flydende engelsk på ingen tid og efter undervisningstimerne venter et spændende aktivitetsprogram.


Akkrediteringer>>

Godkendt af  OFSTED. Alle undervisere er specialiseret i at undervise i engelsk som fremmedsprog.


Rejse >>

Flybiletten er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler at I booker en flybillet til London Heathrow eller Gatwick. I lufthavnen byder skolens personale dig velkommen og følger jeres søn/datter til sin indkvartering. Transfer til og fra lufthavnen er inkluderet i prisen.
Ankomst: søndag mellem 11.00 – 17:00.
Hjemrejse: søndag mellem 11.00 – 17.00.

Bussen kærer fra lufthavnen ca. kl.18:00, derfor kan der være ventetid i op til 6 timer.

For ankomster før eller efter angivet tidspunkt er der et ekstra gebyr.






Eksempel: Aktivitet Program i Bournemouth (inkluderet i prisen):

  • Velkomst Party

  • Aktiviteter på stranden bl. a. beachvolley

  • Fodbold og anden sport

  • Grill aftner

  • Karaoke aften

  • Minigolf

  • Filmaften

  • Disco med lysshow

  • Ved 3-ugers sprogkursus: Heldagstur til Oxford

  • halvdagsture  for eksempel, Jurassic Coast,  Poole eller Stonehenged

 

Andre mulige fritidsaktiviteter (mod betaling):

  • Weekend tur til London:
    Guided Walking Tour: Buckingham Palace, Ændring af Guard, Trafalgar Square, Whitehall, ride på London Eye, sejltur på Themsen, gå over Tower Bridge, besøge 'naturhistoriske museum «, frokost på Hyde Park og shoppingtur på Leicester Square
  • biograf


Weekendturen til London kan blive udsolgt.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .