LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Cardiff | 2 uger fra 6789 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I CARDIFF

I Cardiff voksne i alle aldre lære engelsk i den romantiske vest for Storbritannien. Den smukke havneby byder på en stor, livlig kulturliv. Vores kvalitet program giver hurtige fremskridt.

LISA-Sprachreisen-Millennium-Centre-Pierhead-Wahrzeichen-Wales-geschichte


3 Årsager til  CARDIFF:

  1. Top Venue: Lær engelsk på den fantastiske kyst af Wales
  2. Kvalitet: internationale deltagere, komfortable skole
  3. Bedste placering: Skole kun 5 minutter væk fra byens centrum


Den walisiske hovedstad Cardiff foreslår perfekt bro mellem mysticisme af keltiske fortid og modernitet. Den smukke universitetsby ligger på den brede mundingen af ??floden Severn på Bristol Channel. Den LISA! Sprogskole er beliggende kun 5 minutter fra byens centrum og få minutter fra den historiske 'Cardiff Slot' væk. Gennem byen snor floden Taff, langs kysten rager stejle klipper op i luften og i reedy marskland er hjemsted for en lang række vandfugle. I byen kan selv være mange restauranter, udforske hyggelige pubber og livlige caféer afslappet skridt. Fra vores skole, er det til restauranter og cafe terrasser på "Mermaid Quay 'bare en fjerdedel af en time med tog. Imod den blanke kuppel af Millennium Centre lyser rødt fuld kontrast 'Pierhead Bygning «, symbolet på byen. En stilfuld shopping oplevelse tilbyde de victorianske shopping arkader. Den eventyrslot "Castell Coch" er en hyldest til walisisk historie. Med båd kan du udforske bugten og se byen fra havet.

 

LISA-sprachreisen-englisch-cardiff-nachtleben-club-stadt-meer-pier-freizeitprogramm

 


LISA! Sprogkurser >>

LISA! Kurser i Cardiff er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie eller i en bolig.


Akkrediteringer >>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores skole er medlem af English UK, og Lær engelsk i Wales og anerkendt af de faglige organisationer British Council og ISI. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af ​​dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til Cardiff, Bristol eller London. Derfra kan du nå billigt din bolig med offentlig transport. Fra London Heathrow, anbefaler vi at bruge Heathrow Express til at køre til London Paddington. Fra London Paddington er et tog til Cardiff. Fra London Gatwick anbefaler vi at tage Gatwick Express til Victoria Station. Fra Victoria station er der en busforbindelse til Cardiff. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Cardiff:

  • Havfugle i naturreservatet 'Cardiff Bay Wetlands Reserve'

  • Mød Kunst og walisiske kultur på Nationalmuseet

  • Oplev den indfødte af den romerske æra Cardiff Slot

  • Oplev den indfødte af den romerske æra Cardiff Slot

  • Den Märchenburg 'Castell Coch' besøg

  • At gå ud i barer og restauranter på Mermaid Quay
  • Dawdling i 'Cardiff Indendørs loppemarked'

  • Tag en tur til kystbyen Penarth

 

Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .