LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Edinburgh | 2 ugers engelsk kursus i Skotland 7515 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I EDINBURGH

Tilbud til voksne

Edinburgh er smuk og gæstfri. I den skotske hovedstad kombinerer vi engelskundervisning med besøg på forskellige begivenheder ved f. eks.  "Edinburgh Festival".

null


3 gode grunde til EDINBURGH:

  1. Top Kursusplacering: opleve Festival City
  2. Kvalitet: pæn og komfortable udstyret skole, internationale deltagere
  3. Bedste placering: Skole i byens centrum


Edinburgh er en af de byer du må besøge mindst en gang i livet! Denne smukke by, karakteristisk for sine slotte, omkringliggende bygninger og fantastiske landskab, er grundlagt i et bakket vulkanlandskab der er årsagen til den smukke udsigt. Edinburgh, en juvel på grænsen til det skotske højland, har godt 450.000 indbyggere. Byen er også kendt for mange musikarrangementer. Således  især  "Edinburgh Festival ' som i løbet af sine tre uger i august og september hvert år registrerer omkring to millioner festivalbesøgende.


LISA! Sprogkurser »

LISA! Sprogkurser i Edinburgh er af høj kvalitet. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema).
Kurserne er velegnet til studerende og fagfolk, for sprogstuderende med grundlæggende viden og hæjt niveau. Du kan bo i udvalgte indkvarteringe hos en værtsfamilie.


Akkrediteringer »

Sprogskolen i Skotland er medlem af British Council og English UK Scotland og er en af de førende sprogskoler i Skotland. Skolen har ansat nogle af det bedste engelsklærere til at undervise i engelsk som fremmedsprog.

Ankomst til sprogkursus »

Ved ankomsten til Malta tager du til din bolig, eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring.


Rejse »

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Edinburgh lufthavn, herfra kan du enten benytte den offentlige transport videre til din indkvartering. Eller du kan bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen, til at tage imod dig, og køre dig direkte til din indkvartering (for pris, se venligst linket Priser i menuen til venstre) For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser.





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Edinburgh »

  • Tag en guidet  byrundtur i Edinburgh

  • Nyd udsigten fra  'Arthurs sæde'

  • Besøg det skotske nationalmuseum

  • En gåtur gennem "Royal Botanical Gardens

  • Gå til  pub quiz

  • Danse på 'Edinburgh Festival'

  • Shopping i  'Victoria Street'

  • Se Tarantino film i 'cameo'

 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .