LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Exmouth | 2 uger fra 10535 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGREJSER FOR UNGE I EXMOUTH

I det sydlige engelske badeby Exmouth palmetræer i haver typiske engelske huse, dagene er solrige og nætterne milde. Her lærer eleverne i alderen mellem 14 og 17 år til at tale flydende engelsk og nyde en betagende udsigt fra klippekysten af havet.

LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-England-UK-Exmouth-Schuelersprachreisen-Sprachkurs-Unterricht-Klasse-Freizeitprogramm-Leute-treffen


3 Årsager til EXMOUTH:

  1. Top Kursus Sted: Engelsk læring med overvåget rekreative program i hjertet af Exmouth, 5 minutter fra havet
  2. Kvalitet: lære engelsk med deres jævnaldrende, store sports- og fritidsfaciliteter
  3. Bred vifte af supplerende kurser: engelsk og Tennis, engelsk og idræt, engelsk og vand


Exmouth ligger på den sydvestlige kyst af England ved mundingen af ??floden Exe i grevskabet Devon. Der smalle gyder, attraktive shopping gader og på kysten set fra høje klipper til havet. I sommeren finder sted i Exmouth musik og kunst festivaler, samt byen er en populær destination for vandsport entusiaster. Vores skole er beliggende i byens centrum, stranden kun vores kombinerede supplerende kurser give de studerende mulighed for at prøve kitesurfing, windsurfing og surfing. Vi tilbyder også professionel tennis lektioner og en blanding af forskellige sportsgrene, f.eks Fodbold, badminton eller svømning. Efter klassen, går vi svømning på den smukke sandstrand i Exmouth, spille fodbold eller ping-pong. Med båd, vi står med de studerende i søen og se på byen fra havet ved. Middag vil blive afholdt grill, karaoke konkurrencer eller vores skole disco. Skolen arrangerer også fiskeri udflugter, gåture i den mystiske Dartmoor eller udflugter til Plymouth eller bad. Vi ligeledes fælles dagsture til Bath, den historiske flod havn "Morwellham Quay" eller gå til shopping til Exeter.


null

 


LISA! Sprog Rejser til studerende »

LISA! Sprogrejse for unge er perfekt organiseret, kærligt passet og moderne design sprogkurser for børn og unge i udlandet. På vores skole i Exmouth dit barn er varmt så ud. Vores guide og skolens team er altid til rådighed som kontaktperson. I dagbogen kan du finde datoerne for starten af kurset. I løbet af kurset lever de studerende i udvalgte værtsfamilier. Vores servicerede Sprogrejse for unge er stærke premium-programmer.


Akkrediteringer »

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer for studerende Kurser. Vores sprogskole er akkrediteret af British Council og English UK siden 2009, og medlem af English UK Sydvest.


Udløbet af dit studiekort sprogkursus »

Ved ankomsten hans LISA! Sprog er modtaget dit barn af vores vejledere eller værtsfamilien i lufthavnen. På den første dag de studerende er inddelt i niveauer efter deres viden. Hos os til dine børn i løbet af skoleferien lære at tale flydende. På den studerendes sprog tur vil vi forberede din søn eller datter professionelt til en high school og high-school diplom før eller forbedre skolernes kvaliteter.
Klasser afholdes formiddag og eftermiddag i bytte. Efter kurserne gør vores guider sammen med skolen en rekreativ program for studerende. Den weekendophold halv dag eller dagsture samt den fælles tid med værtsfamilien forbeholdes. Bemærk, at der er perioder, hvor dine børn er uden opsyn.


Kom der »

Vi kan bestille dit barn en billet til London Heathrow. Flyvning ankomst er uledsaget. Rejsen skulle finde sted fra 10:00 indtil søndag 16:00 ur og afgang om søndagen fra 14:00 indtil 22:00 ur. De rundtur overførsler fra Heathrow Lufthavn er inkluderet i prisen. I lufthavnen din søn eller datter, der skal tages varmt ved vores guider i receptionen og ledsaget til Exeter til bussen. Da dette er en kollektiv overførsel, kan der være forsinkelser i lufthavnen. I Exeter vil du blive anlagt af ansatte i sprogskolen direkte til overnatning i Exmouth. Ring til os eller skriv en mail til os. Vi rådgiver dig i detaljer om flyforbindelser, priser og billige flybilletter.


Eksempel: fritid program i Exmouth (gratis):

  • Svømning og solbadning på stranden

  • orientering gåtur

  • Sport eftermiddage

  • Beach olympiade

  • båd udflugter

  • Kørsel go-karts, bowling

  • Cinema eftermiddage

  • Diskotek og Karokeabende

  • Barbecue

  • Fordyb i fløde te og scones på Landhaus 'Escot House' i verden af Jane Austens "Stolthed og fordom"

  • Dagsture: for eksempel, Dartmoor og Plymouth, Badekar, den historiske flod havn 'Morwellham Quay'

  • Kulturel og shopping tur til Exeter



Andre mulige fritidsaktiviteter (ekstra gebyr):

  • Yderligere muligheder: kite- og windsurfer lektioner, surfing, tennis lektioner, engelsk og sport (forskellige sportsgrene)


Vi råder dig fri til studerende Sprog for dit barn og ankomst og adgang til Storbritannien. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Bestil dit sprog rejse eleverne nemt via telefon, e-mail eller med online reservationsblanket.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .