LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser London 30 Plus | 2 uger fra 8419 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I LONDON - 30 PLUS

Et sprogkursus i engelsk for voksne +30 år: Denne sprogskole i London er specifik for personer i alderen 30 år og derover. Skolen er beliggende i det stilfulde og kulturelle område Covent Garden, denne del af byen er kendetegnet ved en ældre arkitektur, små og lækre butikker og markeder, trendy modebutikker og spændende seværdigheder.

null


3 gode grunde til LONDON - 30 Plus:

  1. Kurser: mange kurser,  Business Engelsk, individuelle lektioner
  2. Høj Kvalitet: international, mange business folk
  3. Top placering: engelsk i trendy Camden, indkvarteringeer  i metro zone 1


Vores sprogskole i Camden er kun for studerende i alderen 30 år og derover. Det er ikke længere kun de helt unge, der har brug for at forbedre deres engelskkundskaber. Vores LISA! Sprogkursus for 30 + år er en reaktion på den stigende efterspørgelse af engelsksprogede kurser for studerende i alderen 30, 40 og 50 år. Undervisningen er derfor særligt tilpasset denne aldersgruppe og er velegnet til folk, der ønsker at lære engelsk sammen med andre mennesker på samme alder.

 

null

 


LISA! Sprogkurser >>

LISA! Kurser i London - 30 Plus, høj kvalitet. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema). Indkvartering i zone 1, familier og studiolejligheder.


Akkrediteringer >>

Denne mindre top moderne skole er beliggende mellem Camden og Soho og er kun for studerende 30+ år og derover.  Anderkendt af  British Council og medlem af  English UK,


Ankomst sprogkursus >>

Ved ankomsten til London tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen. Der er arrangeret velkomst aktiviteter søndag for nye studerende. testen laves inden ankomst online. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.


Rejse >>

Vi anbefaler at du booker et fly til London. Der er gode transportforbindelser fra alle lufthavne til din indkvartering se venligst www.nationalexpress.com Alternativt kan bookes skolens transferservice: London Heathrow, London Gatwick, Stansted, Luton, London City eller St. Pancras Eurostar terminal, for priser, se venligst linket Priser i menuen





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Lonon - 30 Plus

  • Tilbring en aften i operaen

  • National Gallery

  • Trafalgar Square

  • Shopping på Camden Lock Market

  • Tøj shopping på Stables marked

  • Besøg Magna Carta på Nationalbiblioteket

  • Sejl med robåd på Regent Canal

  • Stjerner mødes på Primrose Hill

  • Besøg London Zoo i Regents Park


 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .