LISA! Sprogrejser

Manchester

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I MANCHESTER

Internationale studerende, fagfolk og ledere kommer til vores top-kvalitets sprogskole i Manchester for at forbedre det engelske sprog. Det stilfulde renoverede  pakhus huser ud over skolen også kontorer, det er som en refleksion over Manchester industrielle rødder og innovativ, moderne ånd. Denne trendsættende by er berømt for mode og musik, og hjemsted  for  en blomstrende kunst- og kulturscene.

 

null

 


3 gode grunde til  MANCHESTER:

  1. Top Venue: Moderne by med stor subkultur!
  2. Kvalitet: Mange kurser, business engelsk, Små grupper
  3. Bedste placering: Skole i byens centrum, nær togstationen

Vores moderne sprogskole ligger lige i hjertet af Manchester, kun en kort gåtur fra den berømte Town Hall og hovedbanegården. Skolen er ligger i en historisk bygning med lyse, rummelige klasselokaler. Studerende er velkomne til at gøre brug af computerrummet, der har internetadgang. Vi opmuntrer studerende fra hele verden til at deltage i vores sprogkurser, der er perfekte til alle aldersgrupper. Vores sprogskole i Manchester er specialiseret i særligt Business engelsk, der tilbydes flere forskellige kurser, hvor deltagerne kan lære at gøre forretninger på engelsk, herunder få lektioner i at lukke forretningshandler og at networke med succes.

 

LISA-Sprachreisen-Englisch-Manchester-Sprachschule-Stadtzentrum-Sightseeing-Kanaele-Backsteinhaeuser-romantisch-Musikszene

 


LISA! Sprogkurser >>

Vores sprogskole i Manchester er specialiseret i særligt Business engelsk, der tilbydes flere forskellige kurser, hvor deltagerne kan lære at gøre forretninger på engelsk, herunder få lektioner i at lukke forretningshandler og at networke med succes. Indkvartering i familier eller kollegier.



Akkrediteringer >>

Vores skole er anderkendt af British Council. Skolens lærere er alle specialister i at undervise engelsk som fremmedsprog.


Ankomst sprogkursus >>

Ved ankomsten til manchester tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.


Rejse >>

Vi anbefaler at du bokker en flybillet til enten Liverpool eller Manchester hvorfra man nemt kan tage offentlig transport til sin indkvartering. Toget fra Manchester lufthavn til centrum tager ca. 15 minutter og koster ca 4 GBP. Bussen fra John Lennon lufthavnen i Liverpool tager 50 minutter og koster ca. 8 GBP. Man kan også booke skolens transfer fra lufthavn til indkvartering. (for priser se venligst linket  Priser i menuen)






Efter sprogkursus - Højdepunkter i Manchester:

  • Besøge 'Museum for videnskab og industri "

  • Besøg  "Peoples  History Museum '

  • Rundvisning af katedralen i Manchester

  • Rundvisning af University of Manchester

  • Smag  på Street Food i Chinatow

  • Nyd malerier  af Picasso og Van Gogh i "Whitworth Art Gallery '

  • Se Premier fodbold med de 2 Manchester hold.



 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .