LISA! Sprogrejser

Oxford

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I OXFORD

Tilbud til voksne

Oxford er en blanding af den gamle stolte universitets arv og en moderne universitetsby. De pragtfulde historiske bygninger byder på en betagende og interessant akitektur. Grundlagt for over 900 år siden gør Oxford Universitet til det ældste i Storbritannien. Studerende fra hele verden tager til Oxford for at bo i smukke gamle bygniger hvis facader ligner museumer, men hvis indre er moderne lejligheder og undervisningslokaler.

 

LISA-Sprachreisen-Englisch-Oxford-Studentenstadt-Universitaet-Fahrraeder-mittelalterliche-Gebaeude-Campus


3 gode grunde  til OXFORD:

 1. Top Venue: traditionelle universiteter og et pulserende kulturliv
 2. Kvalitet: moderne skole, internationale deltagere
 3. Gode kurser!


Oxford er ikke kun hjem for et væld af kunstgallerier, museumer og imponerende Viktorianske bygninger, men også for massevis af små butikker, læsecaféer og gode restauranter. Themsen flyder gennem hele byen og er en naturlig del af Oxfords traditioner, bla den årlige sejldyst mellem Cambridge og Oxford universiteterne, der afholdes lidt længere nede at Themsen nær London,  det er en tradition der fører helt tilbage til 1829. Andre traditioner er punting" der består i at en stærk mand " the punter" skubber en lille båd med plads til 4 personer fremad, ved at sætte af fra bunden med en lang pæl. Ud over London kan man også besøge de kystbyen Bournemouth  og den lille by Salisbury eller det mystiske Stonehenge.


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Oxford med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema).
Kurserne er velegnede til studerende og fagfolk, og for sprogstuderende på alle niveauer. Indkvartering er mulig i værtsfamilie, kollegium, sommerbolig eller i en skole-lejlighed.


Akkrediteringer>>

Vores skole er medlem af Quality Association English UK og er akkrediteret af British Council og ISI. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Ankomst til sprogkursus >>

Ved ankomsten til Oxford tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring.


Rejse >>

Vi anbefaler at du booker en flybillet til London Heathrow. Der går busser fra Heathrow Lufthavn til Oxford. Varighed: cirka 1.5 timer, pris: cirka 21 GBP retur. For mere information se venligst www.nationalexpress.com. Sprogrejser. Fra busstation til indkvartering kan tages en taxi. Du kan også booke vores transfer.  For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser.

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Oxford:
 

 • Besøg på Natural History Museum

 • Besøg fæstningen 'slot Prison'

 • Købe lokale produkter fra det 'overdækkede marked'

 • Besøg i Botanisk Have

 • Guidet cykeltur i byen

 • Sightseeing med guide på University of Oxford

 • Shopping i 'Bicester Village'

 • Tag en tur i Cotswolds 

 

Gratis rådgivning
Send