LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Worthing| 2 uger fra 6565 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I WORTHING

Den afslappede atmosfære og solrige strande tiltrækker besøgende i den typiske engelske badeby Worthing. Vores smukke skole have er kun 5 minutter fra stranden.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Worthing-Meer-Angler-Angeln-Sonneuntergang-draussen


3 Årsager til WORTHING:

  1. Til salg: lav lære engelsk badeby
  2. Store sport og fritid tilbud: kite surfing, sejlads, dykning, kajakroning
  3. Kvalitet: Historisk skolebygning med stor have, store kurser


Smukke strande og maleriske landskaber i den sydlige engelske badeby skelnes Worthing. Den historiske badeby med kosmopolitisk charme tilbyder også et rigt kulturliv og sport liv. Vores skole er beliggende i en smuk victoriansk bygning, kun 5 minutter fra byens centrum og stranden. I den smukke gamle bydel er der mange små butikker, caféer og restauranter. Kitesurfing, sejlads og dykning i Worthing også muligt, da teatret i aften. I sommeren etablerede festivaler såsom "Sommer Food & Drink Festival« eller »internationale Birdman Festival ', hoppe, hvor deltagerne klædt i skrigende kostumer fra molen i vandet. I bakkerne i "South Downs 'den skrabet ind i kridt bjergsiden' Long Man of Wilmington", en 400 år gammel bakke figur.

 

LISA-Sprachreisen-Englisch-England-Worthing-Meer-Strand-typisch-England-Garten-Reetdachhaus

 


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Worthing er af høj kvalitet engelsk sprogkurser på havet med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx med en værtsfamilie.


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Skolen er medlem af den faglige sammenslutning engelske UK og akkrediteret af British Council, EAQUALS og ALTO. Anerkendt af British Council, medlem af engelsk UK, EAQUALS, ALTO og ISI. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til London. Vi anbefaler, at du tage toget til Worthing. Turen tager omkring 1,5 timer fra London Victoria Station. En bustur tager cirka 2,5 time. Mere information kan findes på www.nationalexpress.com. Fra London Gatwick Lufthavn er et direkte tog til Worthing. Mere information kan findes på www.nationalrail.co.uk. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!






Efter sprogkursus - Højdepunkter i Worthing:
 

  • beundre replika af Det Sixtinske Kapel i 'engelske Martyr Kirke'

  • besøge 'Sommer Food & Drink Festival' i juni

  • Besøg den »Coombes Farm 'under læmningen

  • tage en tur til 'High Salvington Vindmølle'

  • Nyd caféen 'Mooeys Mokka' Cream Tea

  • tage en weekend tur til London

  • tage en spadseretur gennem den gamle bydel Worthing

  • Gå surfing eller kajak



Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere.Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .