LISA! Sprogrejser

Wycliffe

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGREJSER FOR UNGE I WYCLIFFE

Her kan du prøve at leve på et autentisk engelsk campus i traditionelle engelske omgivelser med murstenshuse og idylliske naturomgivelser i Gloucestershire. 

LISA-Sprachreisen-Schueler-Wycliffe-Collegecampus-Reiten-Reitkurs-Pferde-Reitstunden-Maedchen-Sprachschueler
Wycliffe College er en engelsk skole der ligger i Stonehouse, tæt på Bristol og ca. 2 timer fra London. Elever fra 8 års alderen og op, kan tage et sprogkursus på denne skole. Skolens campus byder på en masse fantastiske fritidsaktiviteter, heriblandt en masse sportsaktiviteter. Du kan også modtage ride-, tennis-, eller squashundervisning mod et ekstra gebyr. 


LISA! sprogkurser »

Wycliffe College har stolte traditioner, den blev grundlagt i 1882 og er nu indrettet med moderne undervisningsfaciliteter der gør det til en fornøjelse at tage et engelskkursus lige præcis her.

På Wycliffe College består skolen af 2 skolebygninger, en til hver aldersgruppe (8-11 år) og (12-16 år), de bor og bliver undervist i hver sin bygning. Begge aldersgrupper deltager dog samlet i nogle af aktiviteterne fra fritidsprogrammet. Skolens lokaler er store og lyse, udstyret med TV og Dvdafspiller. Underviserne er uddannet til at undervise unge elever i engelsk som fremmedsprog og der er et hav af fritidsaktiviteter der venter på dig efter undervisningen. 

I er velkommen til at kontakte os pr. telefon eller via email hvis I har nogle spørgsmål ang. jeres søn eller datters sprogrejse til Brighton, England. Vores kontaktoplysninger finder I i kolonnen til højre. 


Rejse »

Kære forældre,
Flybilletten er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler at I bestiller en flybillet til London Heathrow,  Bristol eller Birmingham lufthavn. I lufthavnen vil de unge blive modtaget af vores lokale personale og blive bragt til deres indkvartering. Bemærk venligst at der er faste ankomst- og afrejsetider og at de begge er på tirsdage.
Ankomst: onsdage mellem kl. 10.00 - 16.00.

Hjemrejse: onsdage mellem kl. 10.00 - 16.00. 

Ankomst Gatwick eller Stansted mod ekstra gebyr.


 

Gratis rådgivning
Send