LISA! Sprogrejser

Jeffreys Bay

 
76 24 53 33
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I JEFFREYS BAY

I Jeffreys Bay årligt kommer sammen eliten af surferen at besejre meterhøje bølger før drømmeagtige hvide strande i Det Indiske Ocean.

null


3 Årsager til JEFFREYS BAY:

 1. Top Venue: lille, smuk sprogskole lige på stranden
 2. Engelsk og surfing: kombination af engelsk kursus med en surf kursus
 3. Kvalitet: Små grupper, intensiv undervisning, diplomer sprog


Jeffreys Bay ligger på Det Indiske Ocean i Sydafrikas Eastern Cape-provinsen. Skaller i en række forskellige former og farver kan findes på de kilometer lange strand "Supertubes«. Med sin høje bølger af stranden er et populært surf spot og den årlige mødested for den »Billabong Surf Festival«. Vores skole har en dejlig strandpromenade. Den berømte strand "Billabong Pro" er inden for gåafstand.

Jeffreys Bay ligger på den dejlige kystvejen "Garden Route". Den smukke bil rute rører Addo Elephant Park, som strækker sig til Karoo. Under et spil drev du kan se elefant køer med drenge. Den nærliggende 'Tsitsikamma National Park' har en frodig jungle flora. På klipper brusende vandfald ned maleriske bugter og strande gyldne. Med lidt held kan du se endnu fra kysten, finner passere hvaler nye fra vandet. The Cape køkken er en blanding af hollandske og indonesiske retter med indiske krydderier og biltong, den lækre dyrekød.


LISA! Sprogkurser >>

LISA! Kurser i Jeffreys Bay er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores intensive sprogkurser i Jeffers Bay er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov.
Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie, i en bolig eller på et herberg.


Akkrediteringer >>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Skolen er medlem af organisationer Turisme Nelson Mandela Bay, Turisme Jeffreys Bay, EDUSA, ECTour og Satsa. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som


Strømmen af ​​dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til Port Elizabeth. Derfra en bus til Jeffreys Bay. For mere information, besøg www.intercape.co.za. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Jeffreys Bay:

 • Se middag på 'De Viswijf Restaurant' delfiner

 • Surfe på 'Billabong Pro Beach'

 • Elefanter, løver og bøfler ser den "Addo Elephant Park '

 • besøge 'Jeffrey Bay Shell Museum'

 • Solbadning og svømning på 'Paradise Beach'

 • tage en ridetur på stranden

 • farende på zipline blandt træet toppe sammen

 • har en picnic på 'Glad Hippo Play Farm'Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

 

Gratis rådgivning
Send