LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Boston | 2 uger fra 10235 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I BOSTON

Boston, Massachusetts, forbindes med stolte traditioner.
På det kendte Harvard Universitet bliver jurister, dommer, journalister, og morgendagens præsidenter til. Grundlæggeren af Facebook fik her denne geniale idé.

 

null

 


3 gode grunde til BOSTON:

 1. Top Venue: Lær engelsk i en moderne, dynamisk kystby, et must for baseball fans!
 2. Kurser: Standard og intensiv, Individuelle lektioner, business, eksamenskurser
 3. Kvalitet: centralt beliggende skole, internationale deltagere

Boston er for Amerika hvad Oxford er for England. Denne kosmopolitiske by på Amerikas østkyst, er et dejligt sted for kulturelsker, der hersker en moderne amerikansk og traditionel engelsk stemning. Byen er inspirationskilde til forskning og kreativitet, der arbejdes på nye versioner af Google, facebook og Youtube.

LISA! sprogkurser >>

LISA! Sprogkurser i Boston er af høj kvalitet med indkvartering i familie, delt lejlighed eller kollegium . Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema). Skolen er beliggende i centrum af Boston, ikke langt fra Faneuil Hall Marketplace. Coply Square og Common Park, en af de ældste parker i USA, ligger heller ikke langt derfra. Alle 26 undervisningslokaler er lyse og moderne indrettet. Underviserne er uddannet til at undervise i engelsk som fremmedsprog. Skolens personale elsker at arrangere kanoture, ture til Niagara Falls, Harvard University, ture langs Freedom Trail og weekendture til New York.

Akkrediteringer>>

Skolen er medlem af British Council, English UK, Feltom, ALTO, WYSE og ELTASA. Skolen har ansat nogle af det bedste engelsklærere til at undervise i engelsk som fremmedsprog.

 

Ankomst sprogkursus >>

Ved ankomsten til Boston tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Boston Airport. Her er der gode transportforbindelser fra  lufthavnen til din indkvartering. Alternativt kan du reserverer skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen, til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering (for pris, se venligst linket Priser)


 

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Boston:
 

 • Rundvisning "Freedom Trail"

 • Fordybe dig i det 18. århundrede og besøge frihedskæmperren Paul Reveres hus.

 • Se en kamp med berømte 'Boston Red Sox' i  "Fenway Park '

 • Besøge kopien af 'Mayflower' i Plymouth

 • Nyd de bedste kager i caféen 'Mel' i Washington Street

 • Spis muslinger i 'B & G Oysters'

 • Se nutidskunst i gallerierne i Harrison Avenue

 • Gå i teater i "Theatre District '

 

 

Gratis rådgivning
Send