LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Los Angeles - Malibu | 2 uger fra 22795 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGREJSER FOR UNGE I LOS ANGELES - MALIBU

Vores sprogkurser i Los Angeles - Malibu er egnet til børn i alderen 10 til 13 år og for unge 14 til 16 år. I Californien, dit barn forventer blå himmel, Stillehavet og de smukke strande i Los Angeles.

LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-Los-Angeles-Malibu-Beach-Strand-Surfen  


3 Årsager til LOS ANGELES - MALIBU:

  1. Erfaring: lære engelsk på et komfortabelt universitetsområde i Californien
  2. Top placering: kun 15 minutter til stranden og 5 minutter til centrum
  3. Fantastiske sportsfaciliteter: swimmingpool, tennisbaner, basketball, baseball, volleyball


Den lille by Malibu vest for Los Angeles på Stillehavets kyst. Det er kendt for sine fine sandstrande og en populær destination for surfere. Vores skole er beliggende på den moderne campus Pepperdine University. Herfra har du en fantastisk udsigt over Stillehavet og palmeomkranset strand er kun 15 minutters gang. Byens centrum er inden for 5 minutter med offentlig transport. I den moderne sportskompleks vores studerende tilbringer deres fritid med deres yndlingssport. De spiller amerikansk fodbold, baseball, volleyball, basketball eller tennis. Skal det være for varmt, kan de gå direkte til skolens egen pool. Vi er kreative i vores kunst eftermiddage. Om aftenen spiller vi bingo og dans til skolens diskotek. I weekenden skolen arrangerer halvdags eller ture til Disneyland, Santa Monica, eller i den berømte "Universal Studios" i Hollywood.

LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-Los-Angeles-Malibu-Walk-of-Fame-Hollywood  


LISA! Sprog Rejser til studerende »

LISA! Sprogrejse for unge er perfekt organiseret, kærligt passet og moderne design sprogkurser for børn og unge i udlandet. På vores skole i Los Angeles - Malibu dit barn er varmt så ud. Vores guide og skolens team er altid til rådighed som kontaktperson. I dagbogen kan du finde datoerne for starten af ??kurset. Bemærk venligst, at 1-ugers kursus kun på 2016/06/27 og 2016/07/25 er reserveres. I løbet af kurset de Studerende bo i udvalgte bolig, for eksempel, i en bolig. i Los Angeles, tilbyder vi også sprogkurser for voksne. Oplysninger om vores engelsksprogede kurser for voksne kan findes under menupunktet "voksne". Vores servicerede Sprogrejse for unge er stærke premium-programmer. Hvis du ønsker at gøre sproget rejse til dit barn (16 år) mere favorable, er der mulighed for at deltage i en voksen sprogkursus uden overvåget rekreative program på nogle af vores skoler.


Akkrediteringer »

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer for studerende Kurser. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Udløbet af dit studiekort sprogkursus »

Ved ankomsten hans LISA! Kurset vil modtage deres barn fra vores vejledere eller værtsfamilien i lufthavnen. På den første dag de studerende er inddelt i niveauer efter deres viden. Hos os til dine børn i løbet af skoleferien lære at tale flydende engelsk. På den studerendes sprog tur vil vi forberede din søn eller datter professionelt til en high school og high-school diplom før eller forbedre skolernes kvaliteter. Efter kurset om eftermiddagen og om aftenen for at gøre vores tour guide sammen med skolen en rekreativ program for studerende. De weekend ophold halv dag eller dagsture forbeholdes. Bemærk, at der er perioder, hvor dine børn er uden opsyn.


Kom der »

Vi kan bestille dit barn en billig flybillet til Los Angeles. Den Roundtrip transport fra Los Angeles lufthavn (LAX) er inkluderet i prisen. Gæsterne skal ankomme på søndag og tjek om lørdagen. Flyvning ankomst er uledsaget. I lufthavnen din søn eller datter, der skal tages varmt ved vores guider i modtagelse og taget til deres bolig. Ring til os eller skriv en mail til os. Vi rådgiver dig i detaljer om flyforbindelser, priser og billige flyrejser til Los Angeles.




Eksempel: fritid program i Los Angeles - Malibu (inkluderet i prisen):

  • vifte af sportsfaciliteter: tennis, volleyball, fodbold, baseball og amerikansk fodbold

  • Mini - OL

  • Kunst og kunsthåndværk eftermiddage

  • svømme i poolen

  • Karaoke, quiz og bingo nat

  • film nat

  • World Music Night

  • Besøg Griffith Park

  • 1 dag udflugt om ugen, for eksempel til Disneyland, Santa Monica eller en forlystelsespark

  • 2 halvdags udflugter ugen, for eksempel, i et indkøbscenter, til Universal filmstudier


Vi råder dig fri til studerende Sprog for dit barn og ankomst og indrejse i USA. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Bestil dit sprog rejse eleverne nemt via telefon, e-mail eller med online reservationsblanket.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .