LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Miami | 2 uger fra 9929 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I MIAMI

Tilbud til voksne

Miami stammer fra et indfødt amerikansk ord, der betyder 'stort vand', det hentyder til den store flod Miami River. Du kan gå på jagt efter alligatore i den imponerende Everglades National Park, eller se surfere ride på de høje bølger ved Miami Beach.

NICHT BENUTZEN !!


3 gode grunde til MIAMI:

 1. Top Venue: Lær engelsk ved havet og  Ocean Drive!
 2. Kvalitet: Moderne skole nær stranden
 3. Kursur: intensive kurser, business kurser, morgen og eftermiddag klasser, eksamenskurser


Miami er beliggende på den aller sydligste del af solskinsstaten Florida. Miami River forgrener sig gennem byen,  fra det subtropiske Everglades til Atlanterhavet. Miami nyder godt af et tropisk klima, med varme fugtige somre og tørre varme vintre. Når du går langs med Ocean Drive kan du nyde synet af byens akitektur, mens den solbrune lokalbefolkning suser forbi på cykel eller rollerblades. Godt 800 Art Deco-stil bygninger blev rejst i 1930erne og 1940erne, nogle af de flotteste af dem kan du se fra strandpromenaden.

 

NICHT BENUTZEN !!

 


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Miami er kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema). Sprogskolen i Miami er beliggende på Lincoln Road ved South Beach. Ikke langt derfra finder du den verdenskendte Ocean Drive, med dens mange Art Deco bygninger, og den gyldnesandstrand. Skolebygningen har 14 lyse og moderne indrettet undervisningslokaler og en fællesrum med  en drikkeautomat og TV. De studerende kan frit benytte det trådløse internet til at surfe på nettet. Indkvartering i familie, delt lejlighed eller studiolejligheder.


Akkrediteringer>>

Miami er det perfekte rejsemål til dem der vil nyde det gode vejr. Skolen er anerkendt af ACCET og English USA. Alle vores undervisere er uddannet til at undervise i engelsk som fremmedsprog.


Ankomst sprogkursus >>

Ved ankomsten til Miami tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Miami Airport, herfra kan du enten benytte den offentlige transport videre til din indkvartering eller du kan bestille skolens transfer, så der står en perosn klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering (for pris, se venligst linket Priser.) For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser.

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Miami:
 

 • Shopping på Lincoln Road

 • Nyd det legendariske natteliv i klubben 'LIV'

 • Se delfinerne med en bådrundtur

 • Aftentur på den berømte promenade "Ocean Drive"

 • Slap af under palmerne på 'Miami Beach'

 • Køb  souvenir i  'Design District' 

 • Fornem Cuba og dans salsa i "Little Havana"

 • Typisk amerikansk menu i 'Barton G'

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .