LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser New York - Times Square | 2 uger fra 10109 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I NEW YORK - TIMES SQUARE

Times Square, ét af de mest famøse steder i New York, hvor de mange neonskilte imponerer i takt med musikken der strømmer ud fra de mange omkringliggende forretninger. MTVs studier og mange af de kendte pladeselskaber samt talrige teatre og nogle af New Yorks bedste restauranter ligger ved Times Square.

 

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Englisch-USA-New-York-Times-Square-Nacht-Reklame


 

3 gode grunde til NEW YORK - TIMES SQUARE:

  1. Kvalitet: stort udvalg kurser, Explorer Kursus
  2. Komfortabel: Moderne skole med pulsen på byen, internationale deltagere, workshops,
  3. Top Beliggenhed: attraktioner er inden for nem rækkevidde!


Fra Empire State Building til Frihedsstatuen, New York har nogen af de største seværdigheder i verden. Som Amerikas kulturhovedstad, roser denne by sig af en sand sværm af kulturelle tilbud. Du kan udforske de travle gader på Manhattan eller tage en afslappende tur til Zoologisk have i Bronx, tage en tur i teatret på Broadway, løbe en tur i Central Park, tage på jazz klub- udvalget er endeløst i The Big Apple! Hvis du er på udkig efter en by som har alting, så er New York stedet.


LISA! sprogkurser >>

LISA! Sprogkurser i New York - Times Square er af høj kvalitet, indkvartering tilbydes i familie eller kollegium. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema). Skolen er beliggende ved times Square i en typisk skyskraber i hjertet af Manhattan. Skolen har 13 veludstyrede moderne klasseværelser og mange andre fremragende faciliteter, inklusiv en opholsstue og multimedie-/ computerrum. Undervisningen er af høj kvalitet og passende for voksne i alle aldre samt folk i arbejde.


Akkrediteringer>>

Medlem af AAIEP og ACCET. En ekstrem attraktiv beliggenhed, lige ved Times Square! Alle underviserne har engelsk som modersmål og er uddannet til at undervise i engelsk som fremmedsprog.


Ankomst sprogkursus >>

Ved ankomsten til New York tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.


Rejse >>

Ved ankomsten til New York tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.






Efter sprogkursus - Højdepunkter i New York - Times Square:

  • Nyd udsigten fra Empire State Building

  • Shopping i det berømte stormagasin Macys

  • Besøg Claude Monets berømte åkander på MoMA

  • Tilbring dagen i  'Rockefeller Center'

  • I Central Park er der fugleture eller skøjteløb om vinteren

  • Nyd neonlysene på 'Times Square'

  • Besøg 'Metropolitan Museum of Art'

  • Se et show på Broadway

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .