LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser San Diego Beach | 2 uger fra 9405 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I SAN DIEGO - BEACH

Tilbud til voksne

Vores sprogkurser i San Diego - Beach foregår direkte på havet, i det livlige strand kvarter Pacific Beach. Kan nås centrum af San Diego i cirka 30 minutter med offentlig transport.

 

LISA-sprachreisen-englisch-san-diego-beach-hafen-boot-yacht-meer-stadt-hochhaus

 


3 Årsager til SAN DIEGO - BEACH:

  1. Top Venue: Lær engelsk ved havet, international atmosfære
  2. Kvalitet: moderne skole, intensiv engelsk undervisning, individuel opmærksomhed
  3. Shuttle service fra lufthavnen til din indkvartering er inkluderet i prisen


Beliggende på den berømte Pacific Beach i San Diego solbrændte kitesurfer svæveflyvning over bølgerne. Den smukke sandstrand strækker sig kilometer langs Stillehavets kyst. Den LISA! Sprogskole ligger på butiksstrøget Garnet Avenue, kun 5 minutter væk fra stranden. Skolen er omgivet af mange butikker, caféer og restauranter. Forlystelsesparken Sea World ligger kun 20 minutter med bus væk ved havet.
På strandpromenaden samt distriktet "Gaslamp Quarter" er mange muligheder for at gå ud. Restauranter og barer ligesom den typiske californiske 'World Famous ", den smukke strand" Kono s Cafe' eller blændende musik bar 'Thrusters Lounge' efterlader et indtryk af San Diego sejr mangfoldighed. I store 'Balboa Park' placeret ved siden legesyge nyklassicistiske bygninger mange haver, museer og gallerier.

 

LISA-sprachreisen-englisch-san-diego-beach-meer-kueste-ausflug-pier

 


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i San Diego - Strand er af høj kvalitet engelsk sprogkurser på havet med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie, i en bolig eller i en skole-lejlighed.


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores sprogskole i San Diego Beach er anerkendt af AAIEP organisationer og er medlem af ACCET AAIEP og og AAIEP. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til San Diego. Derfra kan du nå billigt din bolig med offentlig transport. For et ophold i værtsfamilien den simple overførsel fra San Diego lufthavn til indkvartering ved ankomst lørdage zwichen 8 til 22.30 ur allerede er inkluderet i kursusprisen. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service.






Efter sprogkursus - Højdepunkter i San Diego - Beach:
 

  • besøge kærligt anlagte San Diego Zoo

  • tage en bilfri shopping på Seaport Village

  • Lær amerikansk militære historie i hangarskib 'USS Midway'

  • erfaring i 'Little Italy', den 'Dolce Vita'

  • tage færgen til Coronado Island og besøge den berømte Coronado Hotel

  • køre over den mexicanske grænse i badebyen Rosarito

  • Vandreture og camping på Catalina Island

  • California vinsmagning på en vingård i Temecula

  • Vandreture i Joshua Tree National Park



Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .