LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Lyon | 2 uger fra 5655 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

FRANSK SPROGKURSER I LYON

Lyon er den gastronomiske centrum af Frankrig og med sine snoede 'traboules' en labyrint for romantikere. Her tilbyder vi sproglige og kulturelle rejser samt vores gourmet kurser 'fransk og køkken "på.

LISA-Sprachreisen-Franzoesisch-Lyon-Bruecke-Gourmets-Sternerestaurants-Ausgehen-Altstadt-Kulisse-Aussicht


3 Årsager til LYON:

  1. Top Venue: lave satser, Lær fransk i gourmet byen
  2. Fransk og Køkken: Fransk kursus kombineret med restaurant besøg, madlavningskurser og smagninger
  3. Kvalitet: stor kursus udvælgelse, uddannelsesorlov, Sprog og Kultur


I Lyon er der snoede gader, hvor du vil finde invitere bistroer, barer og fremragende restauranter. Hovedstaden i regionens Rhône-Alpes 'har en usædvanlig mangesidet kulturliv. Flere museer, teatre, opera og en imponerende store parker giver morskab. De mange religiøse bygninger, et romersk amfiteater og de smalle stræder kendetegner den smukke by. 'Traboules' hot de smalle passager mellem baggårde. Du kan stadig tage lange gåture gennem baggårde, sådan. Som de gamle dukketeatre, og opdage på denne måde det historiske centrum af Lyon. Også den varierede natteliv at være stolt af. Den Gamle By "Vieux Lyon" på den venstre bred af Saône hedder UNESCO World Heritage Site. På bakken 'Fourvière oppe siden 1872 den imponerende Basilica' Notre-Dame de Fourvière "over byen. Her, et kabel jernbane, hvilket letter opstigningen til Guds hus.


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Lyon er kvalitet fransk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores Intensiv Kursus Plus 5 i Lyon er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov. De franske klasser er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie eller i et studie.


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores skole er medlem af de faglige organisationer IALC, Campus Frankrig og Groupement FLE og anerkendt af Qualité FLE. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål fransk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale fransk.


Kom der >>

Vi kan bestille dig en rabat flybillet til Lyon. Derfra kan du nå billigt din bolig med offentlig transport. Fra lufthavnen, en shuttle kører til downtown. Turen tager omkring 30 minutter. For mere information, besøg venligst: www.rhonexpress.fr. Når du ankommer fra 8:00 til 22:00 ur kan du bestille vores organiseret overførsel fra stationen til familiens ejendom på togstationen i Lyon. Dette er rummeligt. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Lyon:

  • Watch Pink flamingoer i "Parc de la Tête d'Or"

  • gå med båd langs Rhône

  • nyde udsigten over Lyon fra observation dæk af basilikaen 'basilikaen Notre-Dame de Fourvière'

  • en tur i den botaniske have i "Parc de la Tête d'Or '

  • sidder på en cafe terrasse på bredden af Saône og Rhône

  • formidabel spise i gourmetrestaurant af Paul Bocuse 'L'Auberge du Pont de Collonges' på floden Saône

  • Souvenirs og shopping stoffer i de smalle "traboules" af Lyon

  • Cocktails i baren 'Bec de Jazz'

  • Som "Le Poelon d'Or, serverer traditionelle retter i en Lyons 'Bouchon'



Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere.
Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .