LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Montpellier | 2 uger fra 12455 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGREJSER FOR UNGE I MONTPELLIER 11- 16 år

Montpellier er en kystby, der ligger næsten helt ned til Middelhavet i det sydlige Frankrig. Masser af sol hele året rundt, og sommeren varer til langt ind i oktober. 

LISA-Sprachreisen-Schueler-Franzoesisch-Frankreich-Montpellier-Skateboard-Fun-Sommer-Ferien

Solen skinner næsten hele året rundt i det sydlige Frankrig. De smalle, snoede gader i det historiske centrum af Montpellier er perfekte til blot at slentre rundt i, nyde atmosfæren og måske en lille smule shopping. Grupper af franskemænd spille den traditionelle sport boules i skyggen af store palmer, mens charmerende slikbutikker frister forbipasserende med deres spektakulære vinduesudstillinger og rækker og rækker af lækre chokolader. Palavas Beach ligger uden for byens porte, godt 15 minutter med bus. 

 

LISA-Sprachreisen-Schueler-Franzoesisch-Frankreich-Montpellier-Altstadt-Hauptplatz-Cafes-Menschen


LISA! sprogkurser »

Vores sprogskole ligger i en smuk historisk bygning i byens centrum. Vores 10 undervisningslokaler er lyse, og der er en lille hyggelig have i skolens indre gård. Eftersom skolen ligger ideelt i Montpelliers gågadeområde, har du direkte adgang til en masse små caféer og butikker. Vores elver elsker at slentre omkring i de hyggelige gader og se på den sidste nye mode. Dine guider er indfødte og benytter moderne undervisningsmetoder fyldt med sjove indslag. Du vil lynhurtigt kunne mærke at du er blevet bedre til at tale fransk. Vi ligger vægt på at man lære et sprog flydende der hvor det tales, samt får et rigt indblik i den lokale kultur. I er velkommen til at kontakte os pr. telefon eller via email hvis I har nogle spørgsmål ang. jeres søn eller datters sprogrejse til Montpellier, Frankrig. Vores kontaktoplysninger finder I i kolonnen til højre. 


Rejse »

Kære forældre,
Flybilletten er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler at I bestiller en flybillet til Montpellier lufthavn (til eller Nîmes lufthavn kan også arrangeres)    I lufthavnen vil de unge blive modtaget af vores lokale personale og blive bragt til deres indkvartering. Bemærk venligst at der er faste ankomst- og afrejsedage.
Ankomst: Montpellier lufthavn: søndag
Hjemrejse: Montpellier lufthavn: lørdag 


Eksempel: Fritidsprogram i Montpellier (inkluderet i prisen):

  • Velkomstmøde

  • Sightseeing Montpellier

  • Beach-volleyball og  Beach games,

  • Sport (basketball, fodbold, tennis, volleyball)

  • Discos, Karaoke,

  • Indendørs svømmehal

  • Halvdagstur (1 pr. uge) til Sète, Grotte de Clamouse/Pont du Diable, Nîmes og Lac du Crès.

  • Heldagstur (1 pr. uge) til Avignon/Pont du Gard, the Camargue, Grotte des Demoiselles/St Guilhem, La Bambouseraie og Lac du Crès."

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .