LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Nice | 2 uger fra 6939 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

FRANSK SPROGREJSER I NICE

null

Côte d'Azur kysten har sin særlige charme, ikke overraskende er dette område et af de mest populære feriesteder i Frankrig for både franske og udenlandske turister.
Nice nyder godt af et roligt og behageligt klima med solfyldte dage og milde nætter. Stedet er ideelt for solbadning ved stranden om dagen og en spadseretur på strandpromenaden i de lune sommernætter.
Byens smagfulde kvarterer kommer til live ved aftenstid og byder på den perfekte stemning til et besøg på en af de mange restauranter og caféer der byder på lokale specialiteter og fremragende vine.
For kulturelskere anbefaler vi et besøg på Chagal Museet eller Picasso Museet i Antibes.

 

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Franzoesisch-Frankreich-Nizza-Bucht-Strand-Palmen-Meer
LISA! sprogkurser »

Vores sprogskole har en pragtfuld beliggenhed i centrum af Nice kun ca. 15 min fra stranden Der er mange butikker, typiske franske cafeer og restauranter nær skolen. Strandpromenaden, havet og den gamle bydel ligger få minutter fra skolen. Sprogskolens attraktive beliggenhed får dig med det samme til at føle dig hjemme i denne eksklusive by, den er en af de førende skoler i Nice og befinder sig i en moderne bygning. Den tilbyder 11 undervisningslokaler  med airkondition samt moderne undervisningsmetoder, der gør det muligt at studere i en behagelig atmosfære. Skolen har ligeledes et computerrum, et cafeterie og en have. Alle undervisere er højt kvalificerede, med fransk som modersmål og uddannet til at undervise i fransk som fremmedsprog. Skolepersonalet er behjælpelig med at arrangere guidede ture til f. eks Monaco eller cannes samt sportsaktiviteter, restaurantbesøg osv.




Rejse »

Vi anbefaler at du booker en flybillet til Nice. Der er offentlig transport fra Nice til din indkvartering. Bemærk venligst at der er specifikke ankomsttider for nogle indkvarteringstyper. Alternativt kan du booke skolens transferservice (for priser se venligst linket Kurser og priser til venstre i menuen). For yderligere oplysninger og råd, venligst kontakt LISA! Sprogrejser, kontakt oplysningerne findes til venstre i den grønne kolonne.


 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .