LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Paris | 2 uger fra 7695 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

FRANSK SPROGKURSER I PARIS

Nuestra escuela de idiomas en el corazón de París es uno de los principales institutos de la ciudad. Ofrecemos cursos a medida, tales como 'el francés y el Jura', cursos Abiturvorbereitung o nuestros viajes lingüísticos y culturales que se orienta específicamente a los participantes mayores de 50 años.

null


3 Årsager til PARIS:

  1. Top Venue: Lær fransk i det centrale Paris
  2. Kursus Variation: Fransk og lov, Sprog og Kultur, Abiturvorbereitung
  3. Kvalitet: centralt beliggende skole, mange års erfaring, Eftermiddag Kursus


Den smukke by på Seinen har mange navne, Paris er nok den mest lyd. Han lover romantisk udsigt over den berømte Eiffeltårnet, fashionable gader og unikke landemærker som Notre Dame katedralen eller den ekstraordinære arkitektur Louvre. Smalle gader med piano barer og atelierer fører op til bakken af ??Montmartre. Heroppe er domineret af den hvide basilika 'Sacré Coeur «og udsigten over hustagene i Paris er fantastisk. På bredden og på tværs af broerne af Seinen, kan det gå op vidunderligt. Moderne kunst udstilling Centre Pompidou er også placeret i nærheden af ??vores skole. Den sprogundervisningen i Paris vil blive afholdt i byens centrum, omgivet af boulevarderne i byen, den "Grands Boulevards". Her smarte butikker, livlige caféer, store butikker og teatre og shows linet op. Nattelivet i Paris er legendarisk, der spænder fra sort viser i "Moulin Rouge", stykker i den berømte opera til glitrende natklubber ligesom "VIP-rum", hvor man kan møde en eller anden berømthed.

LISA-Sprachreisen-Franzoesisch-Frankreich-Paris-Grand-Boulevards-Sjopping-Einkaufen-Champs-Elysees-Designermode


LISA! sprogkurser »

LISA! Kurser i Paris er af høj kvalitet fransk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores Super-Intensive sprogkurser i Paris er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov. De franske klasser er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie, i en bolig, i en sommerbolig eller i et studie. Information om vores servicerede fransk-sprogkurser for børn og unge kan findes under menupunktet "studerende".


Akkrediteringer »

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Skolen er medlem af brancheforeninger og SOUFFLE CAMPUSFRANCE og anerkendt af FLE Qualité. Sprogskolen er beliggende i hjertet af Paris og en af de førende sprogskoler i byen. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål fransk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus »

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som museum off klassiker blandt turister er særligt anbefales. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale fransk.


Kom der »

Vi kan bestille dig en billig flybillet til Paris. Derfra kan du nå billigt din bolig med offentlig transport. Vi er glade for at lade dig også afhentning i lufthavnen eller på togstationen af en shuttle service. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!


Efter sprogkursus - Højdepunkter i Paris:
 

  • gøre nogle vindue shopping langs Champs-Elysées

  • Nyd udsigten over byen fra Eiffeltårnet

  • Picnic i 'Jardin du Luxembourg'

  • se på den smukke Mona Lisa i Louvre

  • lækker kaffe drink i 'Café Boots «, eller i 'Fragmenter Paris'

  • I Ladurée macarons smager sødt

  • Se film i biografen historie 'Grand Rex'

  • sidde i 'Café de Flore' til det sted, hvor Hemingway sad

  • Kunst og arkitektur i "Musée d'Orsay 'beundrer


Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .