LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Gosier | 2 uger fra 9475 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

FRANSK SPROGKURSER I GOSIER

På Guadeloupe fine hvide strande er store kokospalmer, raslen blidt i vinden. I byen Gosier tilbringe en drømmeagtig Lær fransk i Caribien.

LISA-Sprachreisen-Franzoesisch-Guadeloupe-Le-Gosier-Strand-Palmen-Meer-Sandstrand-Surfen-Baden-Kueste


3 Årsager til GOSIER:

  1. Top Venue: Lær fransk i Caribien på en drøm strand
  2. Kvalitet: centralt beliggende sprogskole, individuel opmærksomhed, små grupper Kursus
  3. Korte afstande: stranden og centrum inden for rækkevidde


Badebyen Gosier på øen Grande-Terre ligger i nærheden af Pointe-à-Pitre på stranden. Byen fik sit navn fra de yndefulde pelikaner, for hvilke betegnelsen "Gosieres 'var engang brugt. Smukke strande, palmer strande og en fantastisk udsigt over øens Ilet du Gosier 'giver anledning til Sydhavet romantik. Små floder, damme og naturområder tillader daværende vildnis af øen gæt. Fitness og naturstier gennem de grønne områder i byen. Fæstningen 'Fort Fleur d'épée «fra det 18. århundrede minder os om den turbulente kolonihistorie af øen. Den rolige resort på liv, fejres i januar, da udeladt den farverige karneval 'The Goziéval'. En farverig parade, fantasifulde kostumer og larmende trommerytmer tiltrækker besøgende fra hele hende. De vandsport spænder fra kitesurfing, snorkling ture til sejlads. Om aftenen den smukke marina er en charmerende destination takket være de mange restauranter, cafeer, barer og klubber.


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Gosier er af høj kvalitet fransk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores intensive sprogkurser i Gosier er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov.
De franske klasser er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie eller i et studie.


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Fransk kvalitet linje. Vores anbefalede sprogskole for fransk uden for Frankrig og Canada. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål fransk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale fransk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til Point-à-Pitre på Guadeloupe. Vi anbefaler at bestille den organiserede overførsel til indkvartering. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Gosier:
 

  • opdage den vidunderlige undersøiske verden, mens snorkling og dykning

  • Solbadning og svømning på stranden i Gosier

  • besøge en rom destilleri og smage rom

  • tage en vandretur gennem regnskoven

  • tage en panoramisk flyvning over øen ved vandfly

  • Mød den eksotiske undersøiske verden af Guadeloupe i det lokale akvarium

  • Køb på nat marked eksotiske frugter, kokosnødder, tøj og smykker

  • typisk Creole Sandwiches 'Bokits "og" Agoulous' omkostninger

  • Historien opleves i 'Museum Schoelcher'



Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere.Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

 

FRANSK SPROGREJSER I GUADELOUPE


LISA-Sprachreisen-Franzoesisch-Guadeloupe-Le-Gosier-Strand-Palmen-Meer-Sandstrand-Surfen-Baden-Kueste
Fra et fugleperspektiv ligner Guadeloupe en kæmpe grøn sommerfugl, der flyver over det dybe blå Caribiske Hav. Geografisk set tilhører øerne  de Små Antiller, der ligger mellem Venezuela og Den Dominikanske Republik, men officielt, tilhører de Frankrig, hvilket også er årsagen til at de taler fransk og har euroen som valuta. Her er kreolsk og fransk kulturer smeltet sammen til  én og rejsende kan nyde den kreolske-franske stemning ved at hengive sig til øens champagne, vine, oste og skaldyr, samt det fabelagtige kreolske køkken. Det vigtigeste er dog at befolkningen taler fransk, hvilket gør dette område til et fortrinligt sted at studere fransk. Guadeloupe kan prale af en meget forskelligartet og smuk natur hvor de to største øer, kaldes "Grand-Terre 'og' Basse-Terre '. Strandene og bugtene er enestående, hver bugt har sin egen charme, "Grand-Terre '  med fine hvide caribiske sandstrande og betagende koralrev. "Basse-Terre ', derimod, er en vulkansk kilde, prydet af den aktive vulkan af' La Grande-Soufrière, hvor der kære guidede ture til indtil solnedgang. På øen finder du mørkt sand ved vestsiden mod Basse-Terre, græs omkring mangrovetræer, vand i knæhøjde bag koralrevene, store bølger ved Atlanterhavskysten, bjerge, vandfald, fantastiske klipper  samt kakao- og palmetræer der svejer let i brisen.  




LISA! sprogkurser »

Vores sprogskole ligger i centrum af Sainte Anne kun 20 meter fra stranden. Skolen har udviklet sig til et sprogligt kvalitetscentrum i det Caraibiske Hav. Studerende fra hele verden lærer fransk her; skolen er under fransk kvalitetskontrol og har undervisere der er specialiseret i at undervise i fransk som fremmedsprog.

Voksne af alle aldre studerer studerer her, skolen har 6 klasseværelser med airkondition, køkken og computerum. Eleverne nyder at tilbringe deres pauser i solen på en af de 3 balkoner.
I din fritid kan du cykle en tur eller deltage i et madlavningskursus, dansekursus eller dramakursus organiseret af skolen.
Vi garanterer en uformel stemning og anbefaler denne skole til ældre studerende som værdsætter personlig service.




Rejse »

Vi anbefaler at du booker en flybillet til Guadeloupe (Point-a-Pitre, PTP). Alternativt kan du booke skolens transferservice (for priser, se venligst linket Kurser og Priser i menuen til venstre). For yderligere rejse- og transferoplysninger, vær så venlig at kontakte os ved booking.


 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .