LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Milazzo | 2 uger fra 6109 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ITALIENSK SPROGKURSER I MILAZZO

Tilbud til voksne

Sicilliens kontraster er afspejlet i dens arkitektur og alsidige køkken. De lange solrige strande på Middelhavets længeste Ø, gør den til et attraktivt feriested.LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Italienisch-Italien-Milazzo-Sizilien-Meer-Sonnenuntergang-Inseln-Sonnenhut


3 gode grunde til MILAZZO:

  1. Kurser: Standard, Intensiv,  individuel undervisning, kursus 'italiensk og Sejlads'
  2. Top Beliggenhed: indkvartering normelt indenfor gåafstand, centralt beliggende skole
  3. Kvalitet: Små hold, familiært og intensiv

Italiensk på Sicilien er sprogkursus ved havet med utallige muligheder, kultur, gastronomi og masser af sol, her kan man opleve den rigtige sicilianske levemåde.
Milazzo blev grundlagt af grækerne år 761 før Kristus og de historiske rester kan stadig opleves den dag i dag. Det betagende og afvekslende landskab med sine maleriske solnedgange og sit fantastiske traditionelle køkken gør Sicilien så fortryllende.

 

LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Milazzo er af høj kvalitet.  Italiensk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema). Kurserne er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede studerende. Under dit sprogkursus bor du i udvalgte indkvartering, fx  værtsfamilie eller  i en skole-lejlighed.


Akkrediteringer>>

Skolen er anderkendt af det italienske undervisningsministerium. Vores lærere underviser i italiensk meget professionelt og intensivt. Milazzos befolkning er meget venlig og du vil få masser af muligheder for at praktisere italiensk på ethvert gadehjørne. Sprogskolen er medlem af organisationen ASILS og er godkendt af det italienske Undervisningsministerie.

 

Ankomst til sprogkursus >>

Ved ankomsten til Milazzo tager du til din indkvartering, eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring.


Rejse >>

Vi anbefaler dig at benytte den offentligetransport til din indkvartering. Tjek venligst dine fly/-rejseinformationer da flytider ofte ændres. I perioden 31.05. til 30.09., er der en direkte bus (Giuntabus) 3 gange dagligt fra Catania Lufthavn til Milazzo. Den sidste bus kører fra Catania Lufthavn kl. 18.30. Bussen kører fra Milazzo til Catania kl. 10.30, 14.00 og 17.00. Der er busser of tog der kører fra Catania til Messina (www.trenitalia.com og www.saisautolinee.it). Du kan herefter tage en bus fra Messina til Milazzo (www.giuntabus.com).





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Milazzo:
 

  • Nyd solen og det smukke blå hav

  • Besøg kirken 'San Francesco di Paola'

  • Nyd den betagende udsigt fra 'Capo Milazzo'

  • Svømme i naturlige pools 'Piscina di Venere'

  • Tag en bådtur til De Lipariske Øer

  • Dyk i Middelhavets undersøiske verden

  • Tag en tur til den historiske by Messina

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .