LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Salerno | 2 uger fra 5809 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ITALIENSK SPROGREJSER SALERNO

Tilbud til voksne

Gule citrontræer vokser på skråninger over alt i Salerno. Den lille, men smukke strand har sin egen strandpromenade, med høje grønne palmer der svajer ud over den smukke Amalfi-kyst.

LISA-Sprachreisen-Italienisch-Salerno-Meer-Boot-Strand-See-Aussicht

At lære italiensk i Firenze er en kulturrejse! En sprogrejse til Italien er en kombination af sprog, god mad, italienske livsstil, teater, musik, museer og at shoppe. Desuden har Italien et fantastisk klima.

Firenze er Toscanas perle. Den daglige spadseretur til skolen er en smuk oplevelse i sig selv. Byen er hjemsted for nogle af Michelangelos pragtfulde kunstværker, mode- og skobutikker, travle pizzariaer og et stort udbud af boghandlere. Gør som lokalbefolkningen, nyd middagssolen på caféer, fortorvsrestauranter og isbutikker og lad dig forføre af de rolige nætter, hjemmelavede pastaretter og fremragende vine.

LISA! sprogkurser »

Direkte ved havet ligger den sommerfriske by Salerno, nær Amalfi Kyst og Pompeji, solbeskinnet og med milde temperaturer hele året rundt. Den gamle bydel dateres tilbage til romertiden med sine labyrintgader og de omkringliggende bakker med udsigt ud over havet Byens haver er fulde af citrontræer som giver mange friske farver og en dejlig aroma. Byens indbyggere er meget venlige og stedet er perfekt til at lære italiensk, langt væk fra masseturisme og storbyers larm.

Efter klasse kan man øve sit italienske på et hvert gadehjørne, på markedet eller i barer og caféer. En rigtig sydlansk stemning finder man i Salerno.
Det er muligt for dem der har lyst til mere sol og hav at tage til den nærliggende ø Capri.



Akkreditering »

Kvalitetsundervisning er garanteret af vores direktør og hendes team.
Anderkendt af ASILS og IALC. Salerno er på grund af sit klima attraktiv hele året rundt. Skolen er godkendt som officielt testcenter for CELI og CIC diplomer. Skolen har ansat nogle af det bedste lærere til at undervise i italiensk som fremmedsprog.



Rejse »

Vi anbefaler at du reserverer en flybillet til Napoli. Salerno nåes på ca. én time med tog. Transferbooking er også muligt fra lufthavenen i Napoli (for transfer priser, se venligst linket Kurser og Priser i menuen til venstre). Vær så venlig at kontakte LISA! Sprogrejser for yderligere information.


Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .