LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Trieste | 2 uger fra 7015 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ITALIENSK SPROGKURSER I TRIESTE

Tilbud til voksne

Munter gestikulerende italienere mødes mellem gamle paladser en espresso i den italienske by Trieste, det - alle beliggende i den nordøstlige del af landet - slutter sig til italiensk kultur med gamle østrigske traditioner og påvirkninger af Balkan.

LISA-Sprachreisen-Italienisch-Triest-Meer-Kueste-Aussicht-Waelder-Berge


3 Årsager til TRIESTE:

  1. Top Venue: dynamisk by, der kombinerer italienske, østrigske og ungarske kulturliv
  2. Kvalitet: i små grupper, familiær atmosfære, intensiv pleje
  3. ideel for familier: Babysitter - mulige service


Den charmerende by på Adriaterhavet kombinerer italienske livsstil med lethed østrigske café kultur og kulinariske påvirkninger fra Balkan. Hvide klipper afspejlet i det azurblå af havet og en frisk brise blander sig med duften af ??vilde urter. Fra det 14. århundrede indtil 1918 byen tilhørte Østrig. Spor af k.u.k. Monarki er stadig i storslåede Art Nouveau bygninger til at føle caféer og wiener charme, forvandlet Sissi statuer eller den gamle kabelbane. Den enestående skønhed i Trieste har forfattere som James Joyce, Italo Svevo, Rainer Maria Rilke eller Franz Kafka inspireret. Vores skole er beliggende i hjertet af byen, kun få skridt væk fra, Piazza dell'Unità d'Italia 'væk. I de omkringliggende gader, den typiske italienske liv finder sted, her fortælles, gestikulerer, griner og selvfølgelig spist. En gåtur langs klipperne fører til hvide slot "Miramare«. Om aftenen mødes eleverne i byens centrum på en "Aperitivo" med hiesigem vin så i de mange barer på "Viale XX Settembre" natten for at fejre.


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Trieste er af høj kvalitet italienske sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores kurser Star Plus 6 i Trieste er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov. De italienske klasser er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie, på en skole-flad eller i et studie.


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores sprogskole er anerkendt af det italienske undervisningsministerium, IALC og EDUITALIA og er medlem af faglige organisationer IALC og EDUITALIA. De små pædagogiske grupper ved vores skole giver mulighed for intensiv læring og hurtige fremskridt. Alle undervisere er specialiserede i at undervise i italiensk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen aktiviteter ledsaget af en lærer på. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale italiensk.


Kom der >>

Vi kan bestille dig en billig flybillet til Trieste. Fra lufthavnen i Trieste Roundtrip transport til skole-lejlighed samt til studierne og værtsfamilien er inkluderet i prisen. Kom på stationen i Trieste, er Hintransfer til skole-flad og værtsfamilie inkluderet. Fra togstationen til Studio indkvartering, skal du tage en taxa (omkring 5-10 €). Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!


 

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Trieste:

  • nyde på de små, maleriske bugter solens

  • udsigten over byen Trieste nyde at tage en tur på vandresti 'Napoleonica'

  • Prøv i Art Nouveau-stil konditori, La Bomboniera 'lækre chokolader, kager og chokolade

  • Habsburgische erfaring historie i slottets 'Miramare'

  • Se solnedgangen fra molen 'Molo Audace'

  • nyde en 'aperitivo' på 'Viale XX Settembre'

  • følge i fodsporene på Rainer Maria Rilke om 'Rilke Path'

  • Cykling på den smukke cykelsti fra Trieste til Sistiana

  • smage de lokale vine og produkter i en typisk 'Osmiza'



Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere.
Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .