LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Beijing | 2 uger fra 8875 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

KINESISKE SPROGKURSER I BEIJING - SMÅ HOLD

I vores sprogskole i Beijing lærer flydende kinesisk og dykke dybt ind i kinesisk kultur. Den legendariske 'Forbudte By' og andre verdensberømte attraktioner er lige rundt om hjørnet.

LISA-Sprachreisen-Chinesisch-Peking-Oper-Taenzerinnen-Papierschirme-Musik-chinesische-Kultur

3 Årsager til BEIJING SMÅ - HOLD:

  1. Top Venue: Lær kinesisk i den farverige og historiske hovedstad i Kina
  2. Kvalitet: familiær skole, Små grupper, intensiv pleje, uddannelsesorlov
  3. Talrige kursus kombinationer: 'kinesisk', 'Beijing opdager', 'erfaring perking','Fit for Kina'

Den politiske og kulturelle centrum i Kina er hjemsted for en af verdens enestående kulturarv og fortryller sine besøgende med overvældende skyskrabere siden af antikke templer og små snoede gader. Vores familiedrevne sprogskole er beliggende i det centrale distrikt "Chaoyang«, direkte overfor CCTV Tower, den højeste bygning i byen, der er omgivet af butikker, kunstgallerier og fortovscafeer. Takket være vores små pædagogiske grupper (max 6 personer) Vi garanterer en effektiv succes læring gennem personlig opmærksomhed. Beijings 'vigtigste seværdigheder kan nås på et par minutter med offentlig transport, såsom »Forbudte By' en labyrint af majestætiske paladser, gårde, porte og haller og den" Himmelske Freds Plads ". Ture fra Beijing til den kinesiske mur er et must. Nattelivet i Beijing blomstrede lige på i de senere år. Tidligt op om morgenen kan du feste i diskoteker i byen. Nogen rejser i januar efter Beijing, ikke den farverige kinesiske nytår at være forpasset.


LISA! Sprogkurser >>

LISA! Kurser i Beijing - små grupper er af høj kvalitet kinesiske sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores hovedret Plus 10 i Beijing - Mini Group er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov. Den kinesiske undervisning er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. under dit sprog program tilbyder udvalgte egenskaber, fx i en værtsfamilie eller i en delt lejlighed.


Akkrediteringer >>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Hurtig læring succes gennem små grupper! Meget høj kvalitet med privat atmosfære af undervisningen. Alle lærere er kvalificerede lærere i fremmedsprog og specialisere sig i at undervise deres modersmål kinesisk som fremmedsprog. Skolen er specielt velegnet til begyndere i den kinesiske kultur og levevis.


Strømmen af ​​dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring. Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er de bedste, og som Kafee Festival finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale kinesisk.


Kom der >>

Vi kan bestille dig en billig flybillet til Beijing. Derfra kan du nå billigt din bolig med offentlig transport. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!






Efter sprogkursus - Højdepunkter i Beijing:

  • gå på Den Kinesiske Mur

  • Erfaring historie på et besøg i Den Forbudte By

  • den 'sommer tempel', det vigtigste eksempel på Ming kunst vidunder

  • nyde den "Jingshan Park 'betagende udsigt over Beijing

  • shopping på NAT markedet af 'Wangfujing 'eller' Donghuamen' ekstraordinære ting

  • se Mausoleum "af Mao Zedong og andre monumenter på Den Himmelske Freds Plads (eller' Den Himmelske Freds Plads')

  • smage typiske retter som en dampende nudelsuppe eller sød kandiseret frugt ('Guo Fu')

  • shopping på gaden 'Wangfujing' smukke

  • se et show på Chaoyang Theater akrobater


Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .