LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Alicante | 2 uger fra 4875 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPANSK SPROGKURSER I ALICANTE

 

LISA-Sprachreisen-Spanisch-Alicante-Meer-Strand-Santa-Cruz-Shopping-Bummeln-Restaurants


Alicante ligger i Vale nciaregionen og er et af de smukkeste rejsemål på Costa Blanca kysten. Høje palmer troner langs de lange sandstrande, eksempelvis den næsten 7 km lange sandstrand Playa San Juan, der er den mest populære strand i sommermånederne. Alicante har også lidt mere diskrete strande der værdsættes højt af de lokale, dykkere og fiskere, det er strande som dem ved bugten 'Cabo de las Huertas'. På strandpromenaden Esplanada ligger der en lang række barer og restauranter, her i blandt "Siesta", som serverer Valencianske paella, tørret skinke og oliven. Glem ikke at prøve den skønne dessert Turrón, lavet af mandler, honning og sukker. Byens natteliv kommer til live i de små, travle barer omkring havnen eller i området El Barrio, et farverigt kvarter i hjertet af Alicante. Byen er kendt for at være en by med gang i, og den tiltrækker især mange studerende. En god tur i byen starter gerne med en lækker frisk fiske- eller skaldyrsret på en af de mange restauranter ved havnen, hvorefter det går videre til byens barer og natklubber. Alicante er beliggende ved en skøn sandstrand og andre strande nåes let med bus. Nattelivet er særligt gearet mod spanske studerende, som indtager de utallige barer til solopgang. Alicante er ikke et sted med masse-turisme og næsten alt i byen ligger inden for gåafstand. Vil man gerne feste i en af de andre byer, er det muligt med "Trensnochador', et tog der kører langs kysten og forbinder Alicante med de vigtige kystbyer.  Fra kl. 21.00 til 05.00, tager nat-ugler til steder som Benidorm, der er berømt for sine mange barer, restauranter og natklubber. Kom godt hjem med toget efter en sjov nat i byen, og føl dig rigitg spansk på Costa Blanca.

LISA-Sprachreisen-Spanisch-Alicante-Meer-Strand-Beachvolleyball-Sonnen-Schwimmen

LISA! sprogkurser »

Sprogskolen ligger i centrum af Alicante nær markedet, Mercardo Central, og tæt ved mange små caféer og restauranter og kun 2 minuter fra den skønneste sandstrand. 6 undervisningslokalerne er funktionelle og har airkondition. Skolen har et lille bibliotek hvor du kan låne spanske bøger, DVD- og videofilm. Alle lærerne er yderstkvalificerede og nyder at undervise i spansk.  Voksne i alle aldre og på  alle niveauer.

Det venlige skolepersonale hjælper glædeligt med at arrangere fritidsaktiviteter efter undervisningen som eksempelvis; byrundvisning, besøg på museum eller gallerier, sportsaktiviteter og strandfester. Udflugter til nærliggende byer som Altea, Elche eller Orihuelakan også arrangeres. Du har også mulighed for at få danse- eller golfundervisning om eftermiddagen.


Akkrediteringer »

Sprogskolen er medlem af organisationerne FIDESCU, AMEELE, ADES og FEDELE. Godkendt af det spanske kulturinstitut, Instituto Cervantes. Skolen har ansat nogle af de bedste lærer til at undervise i spansk. Alle underviserne har spansk som modersmål og er uddannet til at undervise i spansk som fremmedsprog.


Rejse »

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Alicante lufthavn, herfra kan du enten benytte den offentlige transport videre til din indkvartering eller du kan bestille skolens transferservice, (415 DKK hver vej.) For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser. Vores kontaktoplysninger finder du i kolonnen til venstre.


Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .