LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Barcelona - Plaza Catalunya | 2 uger fra 7015 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPANSK SPROGKURSER I BARCELONA - PLAZA CATALUNYA

Tilbud til voksne

Plaza Catalunya ér virkelig hjertet af  Barcelona; lokale og turister mødes her for at snuppe en kop kaffe inden de begiver sig ud på en hyggelig tur langs den berømte boulevard, Las Ramblas, langs havnen.


null

 

Barcelona ligger på den solrige østkyst i Spanien, med de forrevne klipper af bjergkæden Montserrat i baggrunden. Denne livlige metropol er den anden største by i Spanien og er kendt for arkitekten Antoni Gaudís Nouveau kunst, såvel som for deres tapas barer og enorme passion for fodbold. Sagrada kirken er det mest kendte landemærke i denne universitetsby; med dets magiske facade, dets utallige skjulte detaljer og klatre tårner, er denne bygning verdens kendt. Gaudís mest kendte mesterværk er La Sagrada Familia, og  var tildelt UNESCO World Heritage Site status i 2005. Et andet projekt som man skal se, er de åndedrags tagende værker lavet af den catalonske arkitekt Park Güell; en fantastisk have fyldt med skyggede firkanter, fortryllende kolonner, fantasifulde monumenter og betagende mesterværker, kærligt designet og udformet af Gaudí, inklusiv den berømte mosaik drage. Gemt væk i et hjørne af dette eventyrland, ligger det hus Gaudí boede i, da han skabte denne park, som i dag huser et museum dedikeret til ham.


LISA! sprogkurser >>

Vores sporgskole ligger i centrum af Barcelona, mindre end fem minutters gang fra Plaza Catalunya, den centrale plads. Skolen er placeret i en historisk bygning, med en herlig tagterasse, som har en café-bar, hvor kursusdeltagerne kan tilbringe deres pauser, mens de nyder en forfriskning, et  spansk måltid og den åndedragstagende udsigt ud over byen. Alle vores fuldt udstryede klasselokaler har aircontidion. Der er ligeledes et bibliotek, et studierum, og et computerrum med fri Internetadgang. Sprogstuderende i alle aldre, fra hele verden kommer her for at lære spansk.

Vores venlige skole personale hjælper glædeligt med at arrangere aktiviteter for de studerende, lige fra guidede sightseeing ture, til weekend ture. Vi organiserer også kom-sammen arrangementer hver fredag aften i café-baren, hvor vi inviterer lokale studerende, så kursusdeltagerne kan møde spaniere på deres egen alder og øve deres spansk i en afslappet atmosfære.


Akkrediteringer>>

Vores sprogskole ermedlem af de professionelle organisationer EAQUALS, ACELE  og FEDELE. Skolen er anerkendt af Instituto Cervantes, EMAS, CSN, University of Cambridge ESOL og IL3-University of Barcelona.  Alle vores lærer er specielt uddannet til at undervise i spansk som fremmedsprog.


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller fly til Barcelona eller Girona. Her fra kan du nemt komme til din indkvartering med offentlig transport. Du kan også booke vores private transfer service fra lufthavnen til din indkvartering. (For tider og priser, se venligst linket Kurser og priser i menuen til venstre)

For yderligere information, venligst kontakt os. Vores kontakt informationer, finder du en denne grønne boks til venstre - vi vil med glæde hjælpe.


Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .