LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Barcelona | 2 uger fra 9885 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPANSK SPROGREJSER FOR UNGE I BARCELONA

I Barcelona lærer eleverne fra 13 til 17 år med os i foråret, sommeren og efteråret spansk. I den smukke by i det nordøstlige Spanien er storslået bygning i jugendstil på Barcelonas udstråler varme sommersolen.

LISA-sprachreisen-schueler-spanisch-Barcelona-sightseeing-sprachferien-fahrrad-fahren-meer-sonne-strand-internationale-teilnehmer

3 Årsager til BARCELONA:

  1. Top Venue: Lær spansk i Barcelona på den solrige middelhavskyst
  2. Mangfoldighed: sprogkursus kombineret med dans, fodbold, vandsport og mere
  3. Kvalitet: centralt beliggende skole, internationale deltagere, store sports-og fritidsfaciliteter


Barcelona er smukt beliggende langs Middelhavet. Den imponerende bygning i jugendstil og den ufærdige katedral 'Sagrada Familia' kystbyen er verdensberømte. Vores skole er beliggende i centrum af byen, kun få minutter væk fra den centrale Plaza Catalunya. På den lange strand "Marbella" bade vores studerende i Middelhavet, spille beach tennis eller beachvolley turneringer udfører. Sammen med deres turistguider at udforske de eventyrlige bygninger og den berømte "Parc Güell" arkitekten Antoni Gaudí. Vi slentre shopping promenaden "Las Ramblas" sammen og butik i indkøbscentret "Maremagnum". I Barcelona, ??har vi en kombination af den spanske bane med forskellige ekstra muligheder, såsom dans, sport, fodbold eller vandsport. Vi tilbyder typiske spanske "churros" eller ride rutschebane i "Port Aventura". Om aftenen tilbringer vi underholdende øjeblikke i vores diskotek, feste eller beundre de farverige springvand på Fountain of Montjuïc '.

null  


LISA! Sprog Rejser til studerende »

LISA! Sprogrejse for unge er perfekt organiseret, kærligt passet og moderne design sprogkurser for børn og unge i udlandet. Dit barn vil varmt kiggede på vores skole i Barcelona. Vores guide og skolens team er altid til rådighed som kontaktperson. I dagbogen kan du finde datoerne for starten af kurset. I løbet af kurset de Studerende bo i udvalgte bolig, for eksempel, med en værtsfamilie. I Barcelona tilbyder vi også sprogkurser for voksne. Oplysninger om vores spanske sprogkurser for voksne kan findes under menupunktet "voksne". Vores servicerede Sprogrejse for unge er stærke premium-programmer. Hvis du ønsker at gøre sproget rejse til dit barn (16 år) mere favorable, er der mulighed for at deltage i en voksen sprogkursus uden overvåget rekreative program på nogle af vores skoler.


Akkrediteringer »

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer for studerende Kurser. Vores skole modtager fra Instituto Cervantes akkreditering.


Udløbet af dit studiekort sprogkursus »

Ved ankomsten hans LISA! Sprog er modtaget dit barn af vores vejledere eller værtsfamilien i lufthavnen eller togstationen. På den første dag de studerende er inddelt i niveauer efter deres viden. Hos os til dine børn i løbet af skoleferien lære at tale flydende spansk. På den studerendes sprog tur vil vi forberede din søn eller datter professionelt til en high school og high-school diplom før eller forbedre skolernes kvaliteter. Efter sprogkursus om eftermiddagen og om aftenen for at gøre vores tour guide sammen med skolen en rekreativ program for studerende. Den weekendophold halv dag eller dagsture samt den fælles tid med værtsfamilien forbeholdes. Bemærk, at der er perioder, hvor dine børn er uden opsyn.


Kom der »

Vi kan bestille dit barn en rabat ungdom billet til Barcelona. Flyvning ankomst er uledsaget. Hvis du vil bruge fri transfer, ankomsten, skal afgang være om søndagen fra 9:30 til 22:00 ur, lørdag fra 9:30 til 22:00 ur gjort. Uden for disse transfer tider for en ekstra afgift. I lufthavnen din søn eller datter, der skal tages varmt ved vores rådgivere i modtagelse og taget til deres værtsfamilier. Ring til os eller skriv en mail til os. Vi rådgiver dig i detaljer om flyforbindelser, priser og billige flybilletter.





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Barcelona:

  • Orientering gåtur i centrum af Barcelona

  • Besøg Picasso-museet, kirken 'Santa Maria del Mar "og Born

  •  'Churros con Chokolade omkostninger

  • aften vand springvand på bjerget 'Montjuïc'

  • Moderne Udstillinger i 'CaixaForum

  • Besøg Natural History Museum 'CosmoCaixa'

  • Shopping i "Maremagnum '

  • Tur til stranden 'Marbella «, den olympiske havn, Park Güell

  • Tur til forlystelsesparken "Port Aventura"

  • diskotek nat

  • Halv dag tur til Sitges

  • Cykel tur i byen

  • Bowling

  • Harbor gåtur

 

Andre mulige fritidsaktiviteter (mod betaling):

  • Yderligere mulighed for spanske klasser: fodbold, dans, sport, vandsport

Vi råder dig fri til studerende Sprog for dit barn og ankomst og indgang til Spanien. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Bestil dit sprog rejse eleverne nemt via telefon, e-mail eller med online reservationsblanket.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .