LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Barcelona | 2 uger fra 6485 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPANSK SPROGKURSER I BARCELONA

Barcelona er en kulturel by med stranden og derfor en af de mest populære turistmål i verden. I mosaik dekoreret facader, den kreative fantasi arkitekten Antoni Gaudí og lever videre i den gamle bydel ser gotiske gargoyler ned på besøgende til Picasso-museet.

null

 


3 Årsager til BARCELONA:

  1. Top Venue: lære spansk i en smuk, levende by ved havet
  2. Kvalitet: lille skole i byens centrum, familie atmosfære
  3. Strand, indkvartering og attraktioner inden for rækkevidde


Barcelona ligger på Costa Brava og er kendt for arkitektoniske træk, såsom Antoni Gaudís 'La Sagrada Familia ". Den centrale beliggenhed LISA! Sprogskole tilbyder holdundervisning til privatundervisning. Sandstranden "Playa de Sant Sebastia 'nås på bare 30 minutter med metro. Smalle gader, solrige pladser og charmerende caféer indbyder kunstnernes kvarter 'Barri Gotic' at blive hængende. I den magiske 'Parc Güell "i" Casa Batlló "eller" Casa Vicens' besøgende kan opleve flere mesterværker af den berømte arkitekt Antoni Gaudí Barceloner. Træet-café og butikker Promenade "Las Ramblas" er udgangspunktet for klapvogne. Om aftenen mødes vi, inden vi fortsætter i den storslåede Opera House 'Gran Teatre del Liceu «eller i en klub som" Be Cool "," Sala Apolo «eller lille' La [2]" er i en tapas bar.

 

null

 


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Barcelona er af høj kvalitet spanske sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema).
Vores Super-Intensivt kursus i Barcelona er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov. De spanske klasser er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, z. B. i et boligområde samfund. Oplysninger om vores forvaltede spansk sprogkurser for børn og unge kan findes under menupunktet "studerende".


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Den lille skole anbefales til studerende, der lægger stor vægt på personlig opmærksomhed. Skolen er certificeret i henhold til ISO 9001 og medlem af ALTO og Tandem. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål spansk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten deres LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring. Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale spansk.


Kom der >>

Vi kan bestille dig en rabat flybillet til Barcelona. Fra lufthavnen kan du nå billigt din bolig med offentlig transport. Vi anbefaler, at du tager lufthavnsbussen til Plaza Cataluña og tage en taxa til hotellet derfra.





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Barcelona:

  • Nyd koncerter på storslået udnævnte 'Palau de la Música Catalana'

  • 'Pintxos '- baskiske tapas - omkostninger i Bar" Euskal Etxea'

  • nyde udsigten fra bjerget 'Montjuïc'

  • Se tidlige værker af Picasso i 'Museu Picasso'

  • se en af de største shows af arbejde af surrealist Joan Miró i 'Fundació Joan Miró'

  • gå en tur i det trendy 'El Raval'

  • Levende musik hørt i bar 'Asociacion Raices y Cultura'

  • Besøg den gotiske katedral 'Santa Creu i Santa Eulalia'

  • Kajakroning og snorkling i Costa Brava



Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere.
Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .