LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Granada | 2 uger fra 4795 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPANSK SPROGKURSER I GRANADA

Granada er en by med tapas. De små delikatesser er fremmanede stængerne til hver drink serveret. Vores sprogskole i byen Flamenco giver efter spansk lektioner på en Flamenco Dans Course og Flamenco Guitar Course.

LISA-Sprachreisen-Spanisch-Granada-Alhambra-Parador-Generalife-Sehenswuerdigkeiten-Andalusien


3 Årsager til GRANADA:

  1. Kvalitet: Små klasser, intensiv pleje, internationale studerende
  2. Kursus mangfoldighed: individuelle lektioner, uddannelsesorlov, sprog diplomuddannelser 'spansk og mere'
  3. Korte afstande: overnatning og attraktioner inden for rækkevidde


Ved foden af Sierra Nevada, er den andalusiske by Granada ligger ved floden Genil, en af ??de vigtigste kulturelle byer i Spanien. Over byen, Alhambra, den mægtige, legendariske mauriske palads. Granada er domineret af den orientalske arkitektur med sine farverige mosaikker, mauriske søjler og ornamenter. I det tidligere arabiske kvarter Albaicín er små butikker og caféer findes i brostensbelagte gader. I et af de hvide huse med gårdhave Vores skole er beliggende. Overalt er der en dejlig stedet eller en have, hvor du kan nyde et glas rød 'Cerro de la Retama "og lækre tapas. I "Calle Pedro Antonio de Alarcón 'spilles og dansede i små barer Flamenco.
Efter klassen giver til vores skole for at berkommen på vores Flamenco Dance Course og Flamenco Guitar selvfølgelig selv en fornemmelse for flamenco. Derudover er forskellige kurser for spansk og latinamerikansk litteratur, historie og kunst tilbudt samt kurser med fokus på Business-spansk, Legal spansk, spansk for turisme og Medicinsk spansk. Lige uden for byen ligger Sierra Nevada, hvor man påtager vandreture eller fisketure og rejser om vinteren.


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Granada er af høj kvalitet spanske klasser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores intensive sprogkurser i Granada er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov. De spanske klasser er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, z. B. i en værtsfamilie eller i en skole-lejlighed.


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Effektiv undervisning, meget god værdi for pengene. Desuden er School of CSN anerkendt. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål spansk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring. Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale spansk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til Granada eller Malaga. Fra Malaga lufthavn timeløn busser til busstationen. Derfra også efterlade timeløn busser til Granada. Oplysninger og tidsplaner www.alsa.es. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Granada:

  • nyde udsigten over Alhambra fra 'Plaza de San Nicolás '

  • Tapas bar mad "Taberna 22 ', 1 minut væk fra vores skole

  • Tag en cykeltur gennem byen

  • tage en tur til den karteuserkloster 'La Cartuja'
  • slentre gennem haver 'Generalife' Palace

  • I aften gåtur langs den romantiske 'Carrera del Darro'

  • besøge den rigt dekorerede basilikaen 'San Juan de Dios'

  • besøge et marked i den indledende kvartal "Sacromonte" på bakken overfor Alhambra



Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere.
Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

SPANSK SPROGKURSER I GRANADA

LISA-Sprachreisen-Spanisch-Granada-Alhambra-Parador-Generalife-Sehenswuerdigkeiten-Andalusien


Granadas akitektur er stærkt præget af arabisk akitekturer, med sin farvefulde mosaikker. Granada er hovedstad i provinsen af samme navn og en farverig studenterby i regionen Andalusien. Byen tilbyder en skøn udsigt mod den sneklædte bjergkæde Sierra Nevada, der er velegnet til skiløb frem til slutningen af april. Fra 'El mirador de San Nicolás' får du den smukkeste udsigt over bjergene og La Alhambra, der er en gammel arabisk fæstning. Den mest berømte bygning i Granada er det enestående arabiske fæstning La Alhambra, der er omgivet af hemmeligheder og kærlighedsfortællinger. Det siges at sultanens datter og en af hans vagter havde en kærlighedsaffære i fæstningens have i sommerpaladset El Generalife. En spadseretur igennem den gamle arabisk bydel Albaycin tillader et lille kig ind i den arabisk verden, hvide bygninger, snævre gader og masser af tehuse, der lokkerr gæster til sig med sin skønne duft.Om aftenen kan man rigtig mærke at Granada er en by med mange studerende. Barerne omkring Plaza Nueva er fulde af studerende der hygger sig med venner og nyder en Tinto de Verano (rødvin, Fanta og isterninger) og Granads gode tapas.  Denne gamle Andalusiske tradition med gratis småretter der medfølger ved servering er kun tilgængelig i Granada og omegn,­ så vær sikker på at få mest mulige ud af det! Ved midnatstid er det videre på pub, med en drink og go musik, gerne i området omkring Calle Elvira eller Pedro Antonio.


LISA! sprogkurser >>

Vores skole er i centrum af Granada. Der er et utal af caféer og barer lige i nærheden af skolen. Vores skole har 7 moderne og indbydende klasseværelser, et lille bibliotek, computerrum og et fællesrum. Der er studerende fra hele verden og alle lærere er specialiserede i at undervise i spansk som fremmedsprog. Skolen har et fremragende ry, så tag imod tilbuddet om en førsteklasses undervisningsoplevelse og lær spansk i Granada! DU har mulighed for at kombinere et Standard Kursus med  flamenco dans eller guitar. Det venlige skolepersonale hjælper glædeligt med at arrangere fritidsaktiviteter efter undervisningen som eksempelvis; tradionel spansk tapasbar, en byrundvisning i Granada og det gamle kvarter Albaycín, tur i biografen eller spansk filmaften, samt besøg på La Alhambra. Ture til nærliggende byer som Sevilla kan også arrangeres.


Akkrediteringer >>

Effektiv undervisning og fortræffelig kvalitet for pengene. Skolen har ansat nogle af de bedste lærere, der alle har spansk som modersmål og er uddannet til at undervise i spansk som fremmedsprog.


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Granada eller Málaga lufthavn, herfra kan du enten benytte den offentlige transport videre til din indkvartering eller du kan bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering (Granada 377 DKK; Málaga 1.283 DKK hver vej.) Busser afgår hver time fra Malaga lufthavn til Malaga busstation. Her fra går der busser til Granada ( det koster ca. 91 DKK og tager ca. 1,5 time). Yderligere information angående tider findes på www.alsa.es. For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser. Vores kontakt oplysninger finder du i kolonnen til højre.


Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .