LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Madrid | 2 uger fra 6415 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPANSK SPROGKURSER I MADRID

Tilbud til voksne

 

null


 

Med en befolkning på 3,2 millioner, gør Madrid til en af de tre største hovedstæder i Europa. Madrid har huset det spanske kongehus siden midten af 1600-tallet og Palacio Real er en af de vigtigste bygninger i denne kulturelle by, der med sin storslåede bygning imponerer turisterne med sin barokke facade. "Plaza Mayor" er en af de vigtigste pladser i byen og dens arkitektur er præget af at byen en overgang var under Habsburg-dynastiet, også navnet på distriktet, 'El Madrid de los Austrias', fungerer som en påmindelse om Spaniens fortid. Om sommeren afholdes der regelmæssigt koncerter på paldsen, der er omgivet af charmerende caféer.For indbyggerne i Spaniens hovedstad, starter dagen gerne med en kop ’café’ med "churros”, typisk spansk wienerbrød, på en af de mange solfyldte pladser.En anden populær plads er Puerta del Sol, der ligger lige nøjagtige midt i landet. En af de gader, der går ud fra pladsen er Calle de Acalá, en boulevard med imponerende bygninger og udsøgte restauranter, såsom Casa Domingo. Parken, El Parque del Buen Retiro, ligger tæt ved og der er en indgang på Calle de Acalá. Parken er især populær i sommermånederne, hvor besøgende kan leje en båd og sejle på parkens kunstige sø. Rundt omkring søen finder man gadekunstnere, handlende og farverige boder. En af hovedgaderne er Gran Vía, hvor du finder en masse gode tøjbutikker fyldt med fantastisk tøj og hvor mange unge mennesker mødes for at gå i biografen. 
 


LISA! sprogkurser >>

Vores sprogskole har opnået den højeste score i Spanien til kvalitetscertifikatet CEELE der tilkendes hvert andet år af universitetet i Alcala de Henares. Dette bekræfter skolens undervisningskvalitet. Vores skole er beliggende i en bygning fra det 18. århundrede, det ligner et slot og ligger kun nogle få skridt fra EL Prado Museet, Parlamentet og Retiro Park.

Skolen er udstyret med moderne faciliteter, et computerrum og et fællesrum for de studerende. Alle 12 klasseværelser har airkondition. Skolens personale arrangerer møder med spaniere så du har mulighed for at øve dine sprogfærdigheder. Voksne i alle aldre studerer på denne sprogskole, som især er populær blandt unge der føler sig hjemme i denne spændende hovedstad. Det venlige skolepersonale hjælper glædeligt med at arrangere fritidsaktiviteter efter undervisningen som eksempelvis; teatre eller operature, museumsbesøg, fester og middage, madlavningsaftner hvor man kan lære at lave paella eller gaspacho. Flamencoaftener og restaurantbesg har vist sig at være særligt populære blandt de studerende.


Akkrediteringer>>

Medlem af følgende organisationer: FEDELE, AEEEM, WYSETC og ALTO. Centro asociado del Instituto CERVANTES. Skolen har ansat nogle af det bedste lærere til at undervise i spansk. Alle undervisrne har spansk som modersmål og er uddannet til at undervise i spansk som fremmedsprog. 


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Madrid lufthavn, herfra kan du enten benytte den offentlige transport videre til din indkvartering eller du kan bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering. For priser og tider se linket Kurser og Priser i menuen til venstre. For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser. Vores kontaktoplysninger finder du i kolonnen til venstre.


Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .