LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Malaga | 2 uger fra 8149 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPANSK SPROGREJSER FOR UNGE I MALAGA

I påsken, sommeren og efteråret tilbyder vi overvågede spanske Kurser med fritidsaktiviteter ved havet i Malaga for elever fra 13 til 17 år. Vores sprogskole i Málaga har sin egen swimmingpool, hvor vores studerende tilbringer deres pauser. Under den gyldne spanske sol Vandet skinner turkisblå.

null

 


3 Årsager til MALAGA:

  1. Prissammenligning: Interesseret Kursus sted at lære spansk
  2. Sprogskole: Privat swimmingpool, internationale studerende
  3. Vejret: Solrigt vejr og svømning i Middelhavet


Málaga ligger i det sydlige Spanien på Costa del Sol. Ikke uden grund er kysten, fordi her synes at ca. 320 solskinsdage om året. Den andalusiske by er også kendt for sine smukke sandstrande, den smukke Middelhavet og det samme navn Málaga is med søde rosiner, som lover behageligt på en varm sommer forfriskning. Om aftenen, luften fyldt med en fyr-duftende breezes og citroner. Flamenco, elegance og rytme danses i Málaga traditionelt kombinerer og den andalusiske temperament bringer en udmærket måde. Verdensberømt som byen er også hjemsted for Pablo Picasso, der blev født her. På museet til ære for de ekspressionister Malaga beboere er særligt stolte af. En anden seværdighed i byen er Alcazaba, en imponerende fæstning, som maurerne har bygget i det 11. århundrede. På den solrige spanske kyst, vi har brug bikini, solbriller og solcreme, fordi vi i pauserne køle os på skolens egen pool eller tilbringe eftermiddagen på stranden, som nås på få minutter.


null  


LISA! Sprog Rejser til studerende »

LISA! Sprogrejse for unge er perfekt organiseret, kærligt passet og moderne design sprogkurser for børn og unge i udlandet. På vores skole i Málaga dit barn er varmt så ud. Vores skole team og skolens vigtigste er altid tilgængelig som en kontakt. I dagbogen kan du finde datoerne for starten af kurset. Kurserne i Malaga findes i skoleferierne foregår, de studerende bor i en skole-flad eller hos værtsfamilier, og bliver passet af dem og skolens ledelse. Dit barn vil lære med os i Málaga kender børn uddannede forældre i deres alderdom under studieturen.


Akkrediteringer »

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer for studerende Kurser. Vores sprogskole i Málaga er under Swiss Quality Management, de sprogkurser har verdensplan. Fredelig sted, anerkendt af Instituto Cervantes og organisationerne ACEM, EØS, FEDELE.


Udløbet af dit studiekort sprogkursus »

Ved ankomsten hans LISA! Sprog er modtaget dit barn af personale i vores sprogskole hjerteligt i lufthavnen. På den første dag de studerende er inddelt i niveauer efter deres viden. Hos os til dine børn i løbet af skoleferien lære at tale flydende spansk. På den studerendes sprog tur vil vi forberede din søn eller datter til den professionelle grad før eller forbedre skolernes kvaliteter. Efter kurset, gør vores guider om eftermiddagen sammen med skolen en rekreativ program for studerende. Den weekendophold halv dag eller dagsture samt den fælles tid med værtsfamilien forbeholdes. Bemærk, at der er perioder, hvor dine børn er uden opsyn.


Kom der »

Vi er glade for at bestille dit barn en billet til Málaga Pris reduceret ungdom. Flyvning ankomst er uledsaget. Ankomsten bør søndage, så tjek er om lørdagen. I lufthavnen din søn eller datter, der skal tages varmt ved vores skole team i receptionen og taget til deres bolig.


Eksempel: fritid program i Malaga (inkluderet i prisen):

  • velkommen Party

  • pool Party

  • Paella mad og tapas aften

  • strandture

  • baden, beachvolley

  • Fodbold, bowling

  • Tur til Aqua Park, hulerne eller i Botanisk Have

  • Tur til Granda, Sevilla og Cordoba

Vi råder dig fri til studerende Sprog for dit barn og ankomst og indgang til Spanien. Bestil dit sprog rejse eleverne nemt via telefon, e-mail eller med online reservationsblanket.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .