LISA! Sprogrejser

Palma de Mallorca

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPANSK SPROGKURSER I PALMA DE MALLORCA

Tilbud til voksne

På den blomstrende Middelhavs Ø Mallorca, skinner solen i gennemsnit 300 dage om året. I foråret springer tusinder af mandelblomster ud, og fylder den varme luft med deres søde duft.

null


Mallorca er en af ​​Middelhavets bedste ferieområder, og populære steder såsom Magaluf, El Arenal og Paguera byder turister fra hele verden velkomemn hver sommer, for at nyde det ekstremt livlige natteliv og de rene, gyldne sandstrande. Væk fra den hovedvejen, er Øen formet af idylliske, søvnig små middelalderlige landsbyer med solbeskinnede appelsintræer frugtplantager, omgivet af det forrevne bjergrige landskab og sølvfarvede-grønne olivenlunde. Udforsk de skjulte sider af Mallorca, så som de gotiske kirker, middelalderlige borge og blå laguner, travle fiskerihavne og torve fyldt med boder og butikker. Besøgende bliver fortryllet af  denne smukke Øs magi, dens bløde sandstrande, klipper og levende grønne landskaber. I begyndelsen af ​​foråret springer mandeltræ blomsterne ud, og dens søde duft fylder varmt forårsluften. Solen skinner næsten hele året rundt på denne Baleariske Ø. Langs kysten af Øen, er der rolige, afsides sandstrande og klippefyldte bugter et alternativ til de mere populære strækninger af blødt gyldent sand i Sydvest.

 

LISA-Sprachreisen-Spanisch-Spanien-Sprachunterricht-Lerngruppe-Terrasse-Sommer-draussen-lernen

 


LISA! sprogkurser >>

Vores sprogskole er beliggende direkte i byens centrum, kun få minutters gang fra Paseo Mallorca, en af ​​byens mest kendte boulevarder. Blot en kort gåtur adskiller vores moderne skolebygning fra den vidunderligt historiske gamle bydel i Palma. Skolen har 14 lyse klasseværelser, et computerrum med Internetadgang og en lounge for de studerende, hvor kursister kan mødes mellem klasser. De smagfuldt indrettede værelser er alle fuldt udstyret med aircondition. Studerende i alle aldre kommer her for at lære spansk.

Vores venlige skole team hjælper altid glædeligt med at organisere aktiviteter såsom guidede ture i byen, ture til et museum, tapas aftner, beachvolley turneringer, fester og dagsture i weekenden. Vi afholder også regelmæssige tandem aftener, hvor spanske elever får mulighed for at møde lokale spanier og praktisere deres nyligt erhvervede færdigheder ved at sludre med dem.


Akkrediteringer>>

Vores skole er anerkendt af Instituto Cervantes, og er en af ​​de førende sprogskoler på Mallorca. Alle vores lærer har spansk som modersmål, og er specialiseret i at undervise i spansk som fremmedsprog.


Rejse >>

At rejse er en livsstil, og både fly rejsen og din ankomst er dele af din sprogrejse. Vi anbefaler, at du flyver til Palma de Mallorca. Herfra kan du nemt komme til din indkvartering med offentlig transport. Bus nr. 1 afgår hvert 15. minut fra lufthavnen til byens centrum, og koster omkring 2,50 € (varighed: 30 minutter). Den første bus afgår fra Palma til lufthavnen i 04:30 og den sidste bus om aftenen forlader lufthavnen kl 1:45. For mere information, se venligst www.emtpalma.es. Du kan også bestille vores private transfer fra lufthavnen til din indkvartering (490 DKK, en vej). For yderligere information, kontakt os venligst, vores kontaktoplysninger kan findes i den grønne boks til venstre. Vi vil med glæde rådgive dig yderligere.


Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .